Bijeljina: Bacili bombu u sportsku kladionicu

Noćas oko 3 sata dva muškarca su bacila bomba na sportsku kladionicu u ulici Stefana Dečanskog u Bijeljini.

Republika Srpska 17.05.2016 | 13:40
Bijeljina: Bacili bombu u sportsku kladionicu

Policija je vrlo brzo uhapsila tridesetogodišnjeg V.S. i dvadesetčetvorogodišnjeg V.K. iz Bijeljina koji su osumnjičeni da su počinioci ovog krivičnog djela.

Dva maskirana lica razbila su staklo na vratima kladionice i ubacili bombu. Iz policije navode da je od jačine eksplozije na kladionici, kao i na susjednim objektima, nastala veća materijalna šteta.

Nakon istrage trebalo bi biti poznato više detalja kao i motivi za ovaj napad.

Prema nezvaničnim saznanjima "Nezavisnih novina" riječ je o Vujadinu Stojanoviću i Vladanu Kakući, kod kojih je policija pronašla rukavice, fantomke i ostala sredstva koja su koristili tokom napada, tokom kojeg, srećom, povrijeđenih nije bilo.

BN televizija

Komentari / 6

Ostavite komentar
Name

TNT

17.05.2016 12:43

To je Mocart kladionica

ODGOVORITE
Name

stete guzici

17.05.2016 13:32

Treba sotone -mocart- proterati iz srpske to su najgori poslodavci za koje sam cuo, prvo nisu dozvoljavali unosenje hrane ( cips, smoking...) A posle su gonili radnice da se svadjaju za to jer im preti otkaz, nisu im dozvoljavali ni da odigraju ni bingo a da mogu zabranili bi im i da pricaju sa klijentima a da ne pominjem igru bingo kojoj je prolaznost spala na cakanje od 20% za proteklih 6 meseci

ODGOVORITE
Name

STRASNO

17.05.2016 13:52

Lopovi,namjestljke ciste.

Name

profesor

17.05.2016 13:57

Nemojte ići u kladionicu ako vam se ne sviđa,jel vas neko tjera tamo.Namješteno je i loto,pa pametni ne igraju

Name

kladionica

17.05.2016 21:36

kako bi ja njih namlatio da im ne padne na pamet vise ikad ista da urade protiv zakonskih normi...Takvi su mi najdrazi zestoki momci, mali misevi...najdrazi u sakama...po jedan samar bi im bio dovoljan

ODGOVORITE
Name

Luter

20.05.2016 08:06

Mi smo društvo koje će vječno biti u tranziciji: igrati igre na sreću, kladiti se, maštati o tome kako ćemo se obogatiti od novca stečenog na taj način. Društvo bez zdrave omladine, neodgovorne, bez radnih navika. U školama milionski izostanci a učenici u kladionicama i kafićima. Apokalipsa! A ministarstvo prosvjete se satire sa nekim reformama. Niđe veze!!! Svi znamo gdje je rješenje ali ga ne potežemo.

ODGOVORITE