Јунајтед понудио Златану 15 милиона за 12 мјесеци!

Манчестер Јунајтед понудио је Златану Ибрахимовићу једногодишњи уговор вредан 15 милиона евра, преносе француски радио РМЦ.

Фудбал 17.05.2016 | 14:40
Јунајтед понудио Златану 15 милиона за 12 мјесеци!

Ибрахимовић ће од 1. јула бити слободан играч, а спекулише се да има велике понуде и из Кине и САД (ЛА Галакси).

Већ месецима се очекује његов долазак на Олд Трафорд, заједно са Жозеом Мурињом, али је то доведено у питање јер је Јунајтед остао без пласмана у Лигу шампиона.

"Све с њим је умна игра, воли да манипулише. Ти трикови су били нови за мене, све време ме је изазивао. То ми се свиђало, као и рад с њим. Постао сам најбољи стрелац лиге и освојили смо титулу заједно. Док год то доноси резултате и победу мени одговара. Начин на који је спремао утакмице је био нов за мене. Наоштрио бих се, веровато у приче којима нас је "хранио". Био сам пун адреналина када сам играо за њега. Никад нисам био довољно добар. Давао је и одузимао. Жозе Мурињо зна како да третира играча, али Карло Анчелоти зна како особу. После Муриња сам отишао код Пепа Гвардиоле, великог фудбалског мозга. Имао је решења за сваки тим против кога смо играли, знао је тачно шта је потребно да бисмо победили, тачно шта жели да оствари. Могли смо водити 2:0 на полувремен, а он би рекао: Нисмо завршили. Желим три, четири, пет, шест, седам голова". Он је био као машина", написао је Ибрахимовић у својој аутобиографији.

Иако дубоко у четвртој деценији живота Ибрахимовић је током четири сезоне у ПСЖ постигао 154 гола на 179 утакмица.

Председник ПСЖ Насер Ел Келаифи је најавио да ће по њему назвати једну трибину на стадиону Парк принчева.

"Покушали смо све да урадимо за њега, јер он то заслужује. Током свог говора, заборавио сам да напоменем да ће једна трибина убудуће носити његово име", рекао је Ел Келаифи.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар