Junajted ponudio Zlatanu 15 miliona za 12 mjeseci!

Mančester Junajted ponudio je Zlatanu Ibrahimoviću jednogodišnji ugovor vredan 15 miliona evra, prenose francuski radio RMC.

Fudbal 17.05.2016 | 14:40
Junajted ponudio Zlatanu 15 miliona za 12 mjeseci!

Ibrahimović će od 1. jula biti slobodan igrač, a spekuliše se da ima velike ponude i iz Kine i SAD (LA Galaksi).

Već mesecima se očekuje njegov dolazak na Old Traford, zajedno sa Žozeom Murinjom, ali je to dovedeno u pitanje jer je Junajted ostao bez plasmana u Ligu šampiona.

"Sve s njim je umna igra, voli da manipuliše. Ti trikovi su bili novi za mene, sve vreme me je izazivao. To mi se sviđalo, kao i rad s njim. Postao sam najbolji strelac lige i osvojili smo titulu zajedno. Dok god to donosi rezultate i pobedu meni odgovara. Način na koji je spremao utakmice je bio nov za mene. Naoštrio bih se, verovato u priče kojima nas je "hranio". Bio sam pun adrenalina kada sam igrao za njega. Nikad nisam bio dovoljno dobar. Davao je i oduzimao. Žoze Murinjo zna kako da tretira igrača, ali Karlo Ančeloti zna kako osobu. Posle Murinja sam otišao kod Pepa Gvardiole, velikog fudbalskog mozga. Imao je rešenja za svaki tim protiv koga smo igrali, znao je tačno šta je potrebno da bismo pobedili, tačno šta želi da ostvari. Mogli smo voditi 2:0 na poluvremen, a on bi rekao: Nismo završili. Želim tri, četiri, pet, šest, sedam golova". On je bio kao mašina", napisao je Ibrahimović u svojoj autobiografiji.

Iako duboko u četvrtoj deceniji života Ibrahimović je tokom četiri sezone u PSŽ postigao 154 gola na 179 utakmica.

Predsednik PSŽ Naser El Kelaifi je najavio da će po njemu nazvati jednu tribinu na stadionu Park prinčeva.

"Pokušali smo sve da uradimo za njega, jer on to zaslužuje. Tokom svog govora, zaboravio sam da napomenem da će jedna tribina ubuduće nositi njegovo ime", rekao je El Kelaifi.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar