Пронађена Шинејд

Ирска певачица Шинејд О'Конор, која је нестала пре више од једног дана, је пронађена, саопштила је полиција Чикага.

Свијет 16.05.2016 | 22:54
Пронађена Шинејд

У кратком полицијском саопштењу се наводи да је певачица лоцирана у једном предграђу Чикага, да је добро и да се више не води као нестала особа, пренео је ББЦ. Локални медији пишу да је О'Конор последњих недеља имала обичај да борави код пријатеља који живе у том граду.

О'Конорова је наводно бициклом напустила Вилмет јуче у шест ујутро по локалном времену и тада је последњи пут била виђена. Особа која је пријавила њен нестанак је изразила забринутост за њену добробит, пренеле су агенције.

Полиција је навела да не зна зашто је ирска певачица боравила у Вилмету, на око 20 километара северно од Чикага. Амерички сајт ТМЗ пише да власти верују да О'Конор има суицидалне намере.

Агенција АП наводи да је О'Конор талентована, али проблематична певачица, која је позната по снажном гласу, као и обријаној глави и оштрим критикама према католичкој цркви и другим институцијама.

(Агенције)

(Тањуг / АП Пхото/Антонио Цаланни)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Михаило Микић

17.05.2016 00:04

Што Шиндеј критикује У јавности у греху огрезлу римокатолички "цркву" не могу да јој замјерим већ јој честитам на разуму и храбрости али што је косу ошишала и главу обријала нека је буде стид и срамота јер коса је украс сваке жене!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ШИНЕЈД

17.05.2016 15:57

ЧОБАНЕ