Pronađena Šinejd

Irska pevačica Šinejd O'Konor, koja je nestala pre više od jednog dana, je pronađena, saopštila je policija Čikaga.

Svijet 16.05.2016 | 22:54
Pronađena Šinejd

U kratkom policijskom saopštenju se navodi da je pevačica locirana u jednom predgrađu Čikaga, da je dobro i da se više ne vodi kao nestala osoba, preneo je BBC. Lokalni mediji pišu da je O'Konor poslednjih nedelja imala običaj da boravi kod prijatelja koji žive u tom gradu.

O'Konorova je navodno biciklom napustila Vilmet juče u šest ujutro po lokalnom vremenu i tada je poslednji put bila viđena. Osoba koja je prijavila njen nestanak je izrazila zabrinutost za njenu dobrobit, prenele su agencije.

Policija je navela da ne zna zašto je irska pevačica boravila u Vilmetu, na oko 20 kilometara severno od Čikaga. Američki sajt TMZ piše da vlasti veruju da O'Konor ima suicidalne namere.

Agencija AP navodi da je O'Konor talentovana, ali problematična pevačica, koja je poznata po snažnom glasu, kao i obrijanoj glavi i oštrim kritikama prema katoličkoj crkvi i drugim institucijama.

(Agencije)

(Tanjug / AP Photo/Antonio Calanni)

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Михаило Микић

17.05.2016 02:04

Што Шиндеј критикује У јавности у греху огрезлу римокатолички "цркву" не могу да јој замјерим већ јој честитам на разуму и храбрости али што је косу ошишала и главу обријала нека је буде стид и срамота јер коса је украс сваке жене!

ODGOVORITE
Name

ŠINEJD

17.05.2016 17:57

ČOBANE