Видео: Калинићево извињење навијачу ЦСКА-а!

Српски интернационалац обратио се јавности дан после финала Евролиге, у којем се сукобио и са једним руским бизнисменом.

Кошарка 17.05.2016 | 10:20
Видео: Калинићево извињење навијачу ЦСКА-а!

У трећој четвртини утакмице ЦСКА - Фенербахче, док је његов тим "јурио" вођство противника, Никола Калинић ступио је у центар пажње због инцидента ван терена.

Истрчавајући са паркета, после контре свог тима, српски кошаркаш протрчао је крај првог реда столица, на којима је седео руски бизнисмен Дмитриј Владимирович Конов.

Док се Калинић заустављао, Рус је устао са столице и одгурнуо га, што је изазвало бурну реакцију српског играча, који је показао судији руком ка гледаоцу који је дао себи за право што апсолутно не би смео.

Иако је утакмица потом накратко прекинута и иако су брзо дотрчали и челници Фенербахчеа, ситуација се брзо смирила, а Конов није избачен из дворане, већ је остао на истом месту до краја.

Дан касније, Калинић се обратио јавности поводом тог инцидента и објаснио да је после одгуривања подигао тензију да би тргао свој тим.

"Хоћу да се извиним навијачу ЦСКА у првом реду. Мало сам претерано реаговао, али то је било потребно да би се моја екипа пробудила. Само сам хтео да победим", написао је крилни играч Фенербахчеа.

Уз ту поруку, Калинић се обратио и саиграчима:

"Хоћу да честитам остатку екипе на борби, посебно у другом полувремену. Ужасно је изгубити, али смо бар дали све што смо имали. У кошаци је често тако, једна лопта је разлика између победе и пораза. Бићемо јачи и паметнији следећи пут", додао је он.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар