Video: Kalinićevo izvinjenje navijaču CSKA-a!

Srpski internacionalac obratio se javnosti dan posle finala Evrolige, u kojem se sukobio i sa jednim ruskim biznismenom.

Košarka 17.05.2016 | 10:20
Video: Kalinićevo izvinjenje navijaču CSKA-a!

U trećoj četvrtini utakmice CSKA - Fenerbahče, dok je njegov tim "jurio" vođstvo protivnika, Nikola Kalinić stupio je u centar pažnje zbog incidenta van terena.

Istrčavajući sa parketa, posle kontre svog tima, srpski košarkaš protrčao je kraj prvog reda stolica, na kojima je sedeo ruski biznismen Dmitrij Vladimirovič Konov.

Dok se Kalinić zaustavljao, Rus je ustao sa stolice i odgurnuo ga, što je izazvalo burnu reakciju srpskog igrača, koji je pokazao sudiji rukom ka gledaocu koji je dao sebi za pravo što apsolutno ne bi smeo.

Iako je utakmica potom nakratko prekinuta i iako su brzo dotrčali i čelnici Fenerbahčea, situacija se brzo smirila, a Konov nije izbačen iz dvorane, već je ostao na istom mestu do kraja.

Dan kasnije, Kalinić se obratio javnosti povodom tog incidenta i objasnio da je posle odgurivanja podigao tenziju da bi trgao svoj tim.

"Hoću da se izvinim navijaču CSKA u prvom redu. Malo sam preterano reagovao, ali to je bilo potrebno da bi se moja ekipa probudila. Samo sam hteo da pobedim", napisao je krilni igrač Fenerbahčea.

Uz tu poruku, Kalinić se obratio i saigračima:

"Hoću da čestitam ostatku ekipe na borbi, posebno u drugom poluvremenu. Užasno je izgubiti, ali smo bar dali sve što smo imali. U košaci je često tako, jedna lopta je razlika između pobede i poraza. Bićemo jači i pametniji sledeći put", dodao je on.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar