Гризман је заслужио нови, бољи уговор!

Репрезентативац Француске највероватније остаје у Атлетико Мадриду под побољшаним условима.

Фудбал 20.05.2016 | 08:40
Гризман је заслужио нови, бољи уговор!

Антоан Гризман се одличним партијама и головима од доласка из Сосиједада у Атлетико лета 2014. кандидовао за једну од потенцијалних звезда предстојећег прелазног рока.

Довођен је у везу са Пари сен Жерменом, медији су помињали обештећење од 70 милиона евра, а за једну француску ТВ станицу дао је изјаву о евентуалном трансферу у Реал.

"Предуслов за то је да ме Зинедин Зидан (тренер Реала) уопште позове. Пошто је реч о великом играчу и великој особи, наравно да бих разговарао са њим, али све што бих му рекао је да се у Атлетику осећам одлично. Преговори око потписивања новог уговора су у току. На добром смо путу и надам се да ћемо ускоро све завршити", рекао је Гризман.

Он је "јорганџијама" помогао да се други пут за три сезоне пласирају у финале Лиге шампиона, постигавши седам голова у елитном такмичењу, укључујући два против Барселоне у четвртфиналу и један у реваншу полуфинала против Бајерна.

Актуелни уговор веже Гризмана за Атлетико до лета 2020, тако да ће поента новог бити у бољим условима за играча и већој клаузули о откупу. Према незваничним информацијама, цена репрезентативца Француске убудуће ће износити 100 милиона евра.

Са 22 гола у Примери завршио је сезону као шести стрелац, иза Суареза, Месија, Роналда, Бенземе и Нејмара, што се могло и очекивати, с обзиром на много офанзивнији и лепршавији начин игре Барселоне и Реала у односу на Атлетико.

Гризман је додао да 28. маја у Милану жели да освоји клупску титулу првака Европе, а онда то да понови са националним тимом, пред домаћом публиком.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар