Grizman je zaslužio novi, bolji ugovor!

Reprezentativac Francuske najverovatnije ostaje u Atletiko Madridu pod poboljšanim uslovima.

Fudbal 20.05.2016 | 08:40
Grizman je zaslužio novi, bolji ugovor!

Antoan Grizman se odličnim partijama i golovima od dolaska iz Sosijedada u Atletiko leta 2014. kandidovao za jednu od potencijalnih zvezda predstojećeg prelaznog roka.

Dovođen je u vezu sa Pari sen Žermenom, mediji su pominjali obeštećenje od 70 miliona evra, a za jednu francusku TV stanicu dao je izjavu o eventualnom transferu u Real.

"Preduslov za to je da me Zinedin Zidan (trener Reala) uopšte pozove. Pošto je reč o velikom igraču i velikoj osobi, naravno da bih razgovarao sa njim, ali sve što bih mu rekao je da se u Atletiku osećam odlično. Pregovori oko potpisivanja novog ugovora su u toku. Na dobrom smo putu i nadam se da ćemo uskoro sve završiti", rekao je Grizman.

On je "jorgandžijama" pomogao da se drugi put za tri sezone plasiraju u finale Lige šampiona, postigavši sedam golova u elitnom takmičenju, uključujući dva protiv Barselone u četvrtfinalu i jedan u revanšu polufinala protiv Bajerna.

Aktuelni ugovor veže Grizmana za Atletiko do leta 2020, tako da će poenta novog biti u boljim uslovima za igrača i većoj klauzuli o otkupu. Prema nezvaničnim informacijama, cena reprezentativca Francuske ubuduće će iznositi 100 miliona evra.

Sa 22 gola u Primeri završio je sezonu kao šesti strelac, iza Suareza, Mesija, Ronalda, Benzeme i Nejmara, što se moglo i očekivati, s obzirom na mnogo ofanzivniji i lepršaviji način igre Barselone i Reala u odnosu na Atletiko.

Grizman je dodao da 28. maja u Milanu želi da osvoji klupsku titulu prvaka Evrope, a onda to da ponovi sa nacionalnim timom, pred domaćom publikom.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar