''Петорка'' кочи Партизанову евро-лиценцу?!

Фудбалери Партизана обезбедили су трофејом у Купу Србије право на наступ у квалификацијама за Лигу Европе али је неизвесно да ли и наступити у том такмичењу.

Фудбал 19.05.2016 | 10:40
''Петорка'' кочи Партизанову евро-лиценцу?!

'Црно-бели' чекају последњу проверу УЕФА а лиценцу још увек немају због старих дуговања према неким играчима.

Петорица играча који су у Партизану играли нису се договорили са клубом о динамици враћања дугова па наступ у квалификацијама 'виси' због 400.000 евра, сазнаје Б92 у клубу из Хумске.

Адвокат који заступа четворицу бивших играча клуба из Хумске, Александра Миљковића, Владимира Волкова, Војислава Станковића и Милана Смиљанића, за сада, не жели договор са клубом и поред покушаја да се дају чврсте гаранције да ће заостали новац бити исплаћен у реалном року.

Ситуација са Данком Лазовићем је другачија, нема посредника у разговорима, а у Партизану верују да ће се са њим договорити.

Иначе, на списку играча којима је клуб из Хумске дуговао новац, има више имена али је са већином договор постигнут.

Тако је, на пример, Александар Лазевски, опростио дуг 'црно-белима', а Адем Љајић дошао у паузи у италијанском првенству да потпише договор са клубом.

Рок за добијање лиценце је 22. мај. Ако до тада Партизан достави доказ да се договорио са играчима којима се дугује, 'црно-бели' ће добити лиценцу јер су остали услови испуњени.

У противном, питање је да ли ће клуб из Хумске, после више од двадесет сезона на европској сцени у низу, и овог лета наступити у квалификацијама за Лигу Европе.

У Партизану верују да ће до договора доћи а за решавање проблема остало је још мање од десет дана.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар