Свеједно ми је да ли је Британија у ЕУ

Претендент на републиканску номинацију за председничке изборе у САД Доналд Трамп рекао је данас да излазак Британије из Европске уније не би ништа променио кад је реч о потенцијалном трговинском споразуму са САД уколико он постане председник.

Свијет 15.05.2016 | 14:40
Свеједно ми је да ли је Британија у ЕУ

"Према сваком ћу се опходити поштено, али ми је свеједно да ли су они у ЕУ или нису", рекао је Трамп за ИТВ, преноси Ројтерс.

Амерички председник Барак Обама поручио је током прошломесечне посете Лондону да ће се Британци, уколико одлуче да оду из ЕУ на референдуму 23. јуна, наћи "на крају реда" за трговински споразум са САД, подсећа британска агенција.

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

бг

15.05.2016 13:32

Овај исти Сесељ,полети високо и на крају га нигдје нема,блесиметри.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Михаило Микић

15.05.2016 14:06

Садашњи Предсједник САД Барак ХУСЕИН Обама ускоро одлази са своје дужност на којој се налази. Зато његове изјаве неће имати штетно дејство по трговачки споразум између Америке и Велике Британије. Уједињено Краљевство као велика земља треба да гледа своје интересе а не да брани лажне европске вредности које води и преставља Њемачка са намјером да тако мирним путем оствари Хитлерове планове о Уједињеној Европи под њемачком чизмом. Трамп је веома успјешан бизмисмен и он зато познаје како послује међународни капитал на свјетском тржишту. Због тога њему треба вјеровати на ријечи. АМЕРИКА је решавајући глобалне проблеме умјест локални од земље благостања и напретка постала земља која назадује и пропада због недостатка посла. У Америци је дошло до великог раслојавања становништва, богати постају све богатији а сиромашни све сиромашнији што није добро ни за једну земљу па ни Америке!

ОДГОВОРИТЕ