Svejedno mi je da li je Britanija u EU

Pretendent na republikansku nominaciju za predsedničke izbore u SAD Donald Tramp rekao je danas da izlazak Britanije iz Evropske unije ne bi ništa promenio kad je reč o potencijalnom trgovinskom sporazumu sa SAD ukoliko on postane predsednik.

Svijet 15.05.2016 | 14:40
Svejedno mi je da li je Britanija u EU

"Prema svakom ću se ophoditi pošteno, ali mi je svejedno da li su oni u EU ili nisu", rekao je Tramp za ITV, prenosi Rojters.

Američki predsednik Barak Obama poručio je tokom prošlomesečne posete Londonu da će se Britanci, ukoliko odluče da odu iz EU na referendumu 23. juna, naći "na kraju reda" za trgovinski sporazum sa SAD, podseća britanska agencija.

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

bg

15.05.2016 13:32

Ovaj isti Seselj,poleti visoko i na kraju ga nigdje nema,blesimetri.

ODGOVORITE
Name

Михаило Микић

15.05.2016 14:06

Садашњи Предсједник САД Барак ХУСЕИН Обама ускоро одлази са своје дужност на којој се налази. Зато његове изјаве неће имати штетно дејство по трговачки споразум између Америке и Велике Британије. Уједињено Краљевство као велика земља треба да гледа своје интересе а не да брани лажне европске вредности које води и преставља Њемачка са намјером да тако мирним путем оствари Хитлерове планове о Уједињеној Европи под њемачком чизмом. Трамп је веома успјешан бизмисмен и он зато познаје како послује међународни капитал на свјетском тржишту. Због тога њему треба вјеровати на ријечи. АМЕРИКА је решавајући глобалне проблеме умјест локални од земље благостања и напретка постала земља која назадује и пропада због недостатка посла. У Америци је дошло до великог раслојавања становништва, богати постају све богатији а сиромашни све сиромашнији што није добро ни за једну земљу па ни Америке!

ODGOVORITE