Цеца открива детаље о новом албуму!

Највећа музичка звезда Цеца Ражнатовић обрадоваће своје фанове са 11 нових нумера, а ове године је решила да избор композиција препусти Анастасији и Вељку.

Забава 14.04.2016 | 09:03
Цеца открива детаље о новом албуму!

"Морам вам признати да сам задовољна како теку припреме. Већ увелико сам у студију и једва чекам да своју публику обрадујем новим песмама. Искрена да будем, нисам се баш пуно ни питала за неке песме, већ сам морала да слушам Анастасију и Вељка", кроз осмех прича Цеца, и открива да ће њих двоје поред композитора и текстописаца бити главни кривци за нови албум.

"Њих двоје су први преслушали све песме и изјаснили се о свакој понаособ. Од овог албума, њих двоје креирају мој музички правац. Признајем да су нам се укуси поклопили, а све то под диригентском палицом Марине Туцаковић", открила је Ражнатовићева ексклузивно за „Блиц”, и обећала да ће нови албум бити право освежење.

Иначе, све песме су урађене према Цецином сензибилитету, а сигурно је да ће бити и аутобиографских.

На албуму који излази у јуну радиће певачицини дугогодишњи сарадници, пише "Блиц".

Биће укупно једанаест песама. Биља Спасић је заједно са Хусом урадила једну, Бојан Васић три, Дамир Хандановић седам песама, а за све текстове је одговорна Марина Туцаковић. На новом ЦД-у овога пута неће радити Александар Милић Мили, који је иначе обележио Цецину каријеру још од првог хита „Кад би био рањен” који је радио за њу.

МАРИНА ТУЦАКОВИЋ МИ ЈЕ ДРУГА МАЈКА

Једини сарадник који је одувек уз Цецу и њен живот познаје као свој свакако је текстописац Марина Туцаковић, коју певачица гледа као своју другу мајку.

"Ја имам две мајке. Једну биолошку и другу коју гледам као рођену, а то је моја Марина", рекла је Цеца својевремено.

(Блиц)

Коментари / 0

Оставите коментар