Мање од мјесец дана до ЕП-а, а један добар тим гледаће га из амбуланте!

Све са “резервама“! Проклете повреде!

Фудбал 16.05.2016 | 09:20
Мање од мјесец дана до ЕП-а, а један добар тим гледаће га из амбуланте!

Недостаје само врхунски десни бек. И то само зато што се у Италији још надају да ће се Матео Дармијан опоравити на време. Марка Вератија и Клаудија Маркизија већ су морали да испрате у најбољи тим који због повреда неће играти на Европском првенству у Француској.

Толико их је већ било да комотно можемо да саставимо прилично квалитетан тим од оних који ће Еуро пратити између терапија. На голу Џек Батленд (Енглеска/Стоук), у одбрани капитен Белгије и штопер Манчестер Ситија Венсан Компани, те саиграчи из француске репрезентације Курт Зума (Челси) и Емерик Лампорт (Атлетик Билбао).

Па онда опасна веза са Клаудиом Маркизиом (Јувентус), Марком Вератијем (Пари Сен Жермен) и Немцом Бастијаном Швајнштајгером (Манчестер јунајтед), а по крилима Арсеналов Алекс Окслејд-Чемберлен (Енглеска) и Рус Денис Черишев, који је пролеће провео у Валенсији као позајмљен играч мадридског Реала.

Као организатор игре Илкај Гундоган (Немачка/Борусија Дортмунд) и у самом шпицу Дани Велбек, још један Енглез и још једна Арсеналова "жртва".

А на клупи Фабио Коентрао (Португалија/Монако), Беноа Тремулинас (Француска/Севиља), Крис Брунт (Северна Ирска/Вест Бромвич Албион), Дани (Португалија/Зенит)

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар