Manje od mjesec dana do EP-a, a jedan dobar tim gledaće ga iz ambulante!

Sve sa “rezervama“! Proklete povrede!

Fudbal 16.05.2016 | 09:20
Manje od mjesec dana do EP-a, a jedan dobar tim gledaće ga iz ambulante!

Nedostaje samo vrhunski desni bek. I to samo zato što se u Italiji još nadaju da će se Mateo Darmijan oporaviti na vreme. Marka Veratija i Klaudija Markizija već su morali da isprate u najbolji tim koji zbog povreda neće igrati na Evropskom prvenstvu u Francuskoj.

Toliko ih je već bilo da komotno možemo da sastavimo prilično kvalitetan tim od onih koji će Euro pratiti između terapija. Na golu Džek Batlend (Engleska/Stouk), u odbrani kapiten Belgije i štoper Mančester Sitija Vensan Kompani, te saigrači iz francuske reprezentacije Kurt Zuma (Čelsi) i Emerik Lamport (Atletik Bilbao).

Pa onda opasna veza sa Klaudiom Markiziom (Juventus), Markom Veratijem (Pari Sen Žermen) i Nemcom Bastijanom Švajnštajgerom (Mančester junajted), a po krilima Arsenalov Aleks Okslejd-Čemberlen (Engleska) i Rus Denis Čerišev, koji je proleće proveo u Valensiji kao pozajmljen igrač madridskog Reala.

Kao organizator igre Ilkaj Gundogan (Nemačka/Borusija Dortmund) i u samom špicu Dani Velbek, još jedan Englez i još jedna Arsenalova "žrtva".

A na klupi Fabio Koentrao (Portugalija/Monako), Benoa Tremulinas (Francuska/Sevilja), Kris Brunt (Severna Irska/Vest Bromvič Albion), Dani (Portugalija/Zenit)

Izvor: mozzartsport

FOTO: Action Images

Komentari / 0

Ostavite komentar