Рим: Вавринка испао од 114.! Рафа једва прође и чека Нолета!

Стан Вавринка наставља са лошим играма ове сезоне, пошто је у трећем колу турнира у Риму поражен од Хуана Монака са 6:7 (5-7), 6:3, 6:4. Рафаел Надал пласирао се у четвртфинале турнира из Мастерс 1000 серије у Риму, пошто је савладао Ника Кирјоса са 6:7 (3-7), 6:2, 6:4.

Тенис 12.05.2016 | 19:00
Рим: Вавринка испао од 114.! Рафа једва прође и чека Нолета!

У четвртфиналу ће Надал играти са бољим из меча Ђоковић - Белучи.

Надал је само једном током меча изгубио гем на свој сервис, и то на самом старту меча. Шпанац је до краја био супериоран на свој сервис, само је још једном дозволио брејк шансе, и то у тренутку када је имао два брејка вишка у другом сету.

Кирјос је у првом сету спасао сет лопту и био је концентрисанији у тај брејку, до краја се борио, али истинских шанси није имао.

Надал је до сада освојио седам титула у главном граду Италије, а сада је изједначио резултат из прошле године.

Стан Вавринка наставља са лошим играма ове сезоне, пошто је у трећем колу турнира у Риму поражен од Хуана Монака са 6:7 (5-7), 6:3, 6:4.

Монако, некада десети тенисеру света, сада је после проблема са повредама тек на 114. месту, али изгледа да са 32 године има снаге за нови продор – савладао је Џонсона, Андерсона и сада Вавринку, а претходно је ове сезоне накупио само седам победа.

Вавринка је у Монте Карлу играо четвртфинале, у Мадриду је испао у свом првом мечу, а у врло је лошој форми од освајања титуле у Дубаију.

’Пико’ Монако ће се у четвртфиналу састати са Французом Лукасом Пуијем, који је на прави начин искористио статус ’срећног губитника’ и неочекивано лако добио је Давида Ферера са 6:4, 6:1.

Пуи, 22-годишњи Француз који је тренутно 52. на свету, прошле недеље је из квалификација дошао до треће рунде, па у Риму само наставља низ сјајних резултата.

Доминик Тим избацио је Роџера Федерера и у четвртфиналу ће играти са Кеијем Нишикоријем, који је у два сета био бољи од Гаскеа.

Извор: Б92

 

Коментари / 0

Оставите коментар