Спашена жена која је слетјела у Јалу

Тројица припадника Оружаних снага БиХ спасила су рано јутрос у Тузли жену која је аутомобилом слетјела у ријеку Јалу, саопштено је из Министарства одбране БиХ.

Босна и Херцеговина 12.05.2016 | 15:42
Спашена жена која је слетјела у Јалу

Жена која је управљала аутомобилом "рено клио", њемачких регистарских ознака, возећи испред аутомобила припадника Оружаних снага БиХ изгубила је контролу над возилом које је слетило у ријеку.


Брзом и храбром интервенцијом војника Нермина Хусановића, Џема Бешића и Емира Суљића она је у полусвјесном стању извучена из аутомобила, након чега су на мјесто незгоде дошли Хитна помоћ и полиција.

Припадници Оружаних снага БиХ још једном су показали да су спремни, способни и обучени да у сваком тренутку буду на располагању грађанима БиХ, поготово у најтежим животним тренуцима, истиче се у саопштењу.

Портпарол МУП-а Тузланског кантона Изудин Шарић рекао је раније Срни да је шездесетпетогодишња жена чији су иницијали К.А. повријеђена јутрос у саобраћајној незгоди на магистралном путу Тузла - Сарајево, у мјесту Шићки Брод.

Шарић је рекао да се саобраћајна незгода, највјероватније, догодила када је К.А. управљајући аутомобилом "рено клио" изгубила контролу над возилом и слетјела у ријеку Јалу. Он је додао да је повријеђена жена превезена на Универзитетски клинички центар Тузла.

Извор: Срна

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

грађанин

12.05.2016 14:09

Лијепо што су помогли жена. Треба сваком помоћи ко се нађе у невољи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Драган

13.05.2016 07:48

А зашто не бих и ја или било ко други урадио исту ствар !

ОДГОВОРИТЕ