Spašena žena koja je sletjela u Jalu

Trojica pripadnika Oružanih snaga BiH spasila su rano jutros u Tuzli ženu koja je automobilom sletjela u rijeku Jalu, saopšteno je iz Ministarstva odbrane BiH.

Bosna i Hercegovina 12.05.2016 | 15:42
Spašena žena koja je sletjela u Jalu

Žena koja je upravljala automobilom "reno klio", njemačkih registarskih oznaka, vozeći ispred automobila pripadnika Oružanih snaga BiH izgubila je kontrolu nad vozilom koje je sletilo u rijeku.


Brzom i hrabrom intervencijom vojnika Nermina Husanovića, Džema Bešića i Emira Suljića ona je u polusvjesnom stanju izvučena iz automobila, nakon čega su na mjesto nezgode došli Hitna pomoć i policija.

Pripadnici Oružanih snaga BiH još jednom su pokazali da su spremni, sposobni i obučeni da u svakom trenutku budu na raspolaganju građanima BiH, pogotovo u najtežim životnim trenucima, ističe se u saopštenju.

Portparol MUP-a Tuzlanskog kantona Izudin Šarić rekao je ranije Srni da je šezdesetpetogodišnja žena čiji su inicijali K.A. povrijeđena jutros u saobraćajnoj nezgodi na magistralnom putu Tuzla - Sarajevo, u mjestu Šićki Brod.

Šarić je rekao da se saobraćajna nezgoda, najvjerovatnije, dogodila kada je K.A. upravljajući automobilom "reno klio" izgubila kontrolu nad vozilom i sletjela u rijeku Jalu. On je dodao da je povrijeđena žena prevezena na Univerzitetski klinički centar Tuzla.

Izvor: Srna

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

građanin

12.05.2016 14:09

Lijepo što su pomogli žena. Treba svakom pomoći ko se nađe u nevolji.

ODGOVORITE
Name

Dragan

13.05.2016 07:48

A zašto ne bih i ja ili bilo ko drugi uradio istu stvar !

ODGOVORITE