Финале Купа БиХ: Слобода - Радник 1:1, реакције тренера...

Тренер Слободе Хусреф Мусемић је у првој утакмици финала Купа Босне и Херцеговине прижељкивао побједу без примљеног гола, али је Радник успио да на "Тушњу" постигне погодак и остане непоражен. Шеф струке Радника из Бијељине очекује неизвјесну реванш утакмицу против Слободе.

Фудбал 12.05.2016 | 13:20
Финале Купа БиХ: Слобода - Радник 1:1, реакције тренера...

Тузлаци су стигли до вођства у 36. минуту поготком Самира Мерзића, али је Јаковљевић волеј ударцем у 56. осигурао благу предност изабраницима Славка Петровића у реваншу у Бијељини.

"Прво полувријеме играли смо доста добро, постигли и гол и имали све у својим рукама. Послије примљеног гола изгубили смо игру на неких 15 минута. Доста је на то утицала и повреда Амера Ордагића који нам је важан играч и његов излазак из игре", истакао је шеф струке Слободе по окончању меча, те додао:

"Радник је дошао на неки начин да нас испровоцира и у томе су успјели. Било је код њих мало мање игре, а мало више одуговлачења и ваљања по терену. Ми у реваншу идемо да играмо и сигурно у Бијељини нећемо ићи да лежимо по терену, него да играмо и покушамо доћи до трофеја. Нећемо се предати!", пренио је Мусемићеву изјаву клупски сајт Слободе.

Шеф струке Радника из Бијељине очекује неизвјесну реванш утакмицу финала Купа Босне и Херцеговине против Слободе.

Семберски тим је успио да остане непоражен у Тузли (1:1) у првој утакмици финала Купа БиХ и с постигнутим поготком на "Тушњу" су у благој предности пред реванш на бијељинском Градском стадиону.

У изјави послије меча, тренер Радника је нагласио да изузетно поштује Слободу, која је по његовом мишљењу била боља у првом полувремену, а у наставку је доминирао његов тим.

Ипак, свјестан је да још ништа није готово.

"Веома цијеним екипу Слободе и честитам им на пласману у Европу. Очекивали смо тешку утакмицу, каква је и била. Моји играчи су се у првом полувремену препали агресивне игре домаћина, али и атмосфере. Мислим да ниједан мој играч до сада није играо под свјетлошћу рефлектора. Кад су се ослободили треме заиграли су боље, брже, снажније. Дали смо гол и он је наша предност за реванш, али и резултат 1:1 даје шансе и Слободи. Још ништа није ријешено", изјавио је Петровић, преносе тузлански медији.

Извор: мондо.ба

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

гадгет

12.05.2016 11:26

Авдука је играо под рефлекторима, шефу струке.

ОДГОВОРИТЕ