Екремова удовица: Душмани ме нападају

Прије неколико дана у медијима се појавила информација да Игбала Јеврић, супруга преминулог Екрема Јеврића, наводно постаје пјевачица.

Србија 12.05.2016 | 11:04
Екремова удовица: Душмани ме нападају

 

Она је све то убрзо демантовала додала да јој никако није ни до пјесме, ни до ријалитија.

"Тешко ми је да причам, како могу тако да пишу. Остала сам без Екрема, имам четворо дјеце којима сад морам да будем и отац и мајка. Ја нисам пјевачица, нисам хтјела да уђем у те ријалитије ни док је Екрем био жив, иако су нам нудили велики новац", рекла је Игбала и додаје:

"Многи људи су повјеровали да је истина да ја желим у ријалити и да ћу постати пјевачица. Кад је Екрем био жив, ја сам ћутала док су нам измишљали разне лажи. Тај Али Кинг није наш породични пријатељ и Екрем је с њима прекинуо све односе након лажи које је причао. Он је прије неколико година долазио код нас и снимао са Екремом дует, а и у неком њиховом споту сам се и ја појављивала. Сад он то изгледа жели да искористи и да преко мртвог Екрема поново стиче популарност. Уколико било шта објави, мимо моје писмене дозволе, ја ћу га тужити. Молим га да ме остави на миру", навела је она и закључила:

"Има ли ко да мене и моју дјецу заштити. Због чега ми ударају на образ да ја само два мјесеца након Екремове смрти снимам пјесме и идем у ријалитије. Мене у животу, откако је Екрем умро, одржавају моја дјеца. Ми свакодневно плачемо и није нам до пјесме. Екремова смрт нас је затекла и још се нисмо повратили. Имао је само 55 година", испричала је Игбала Јеврић.

(Курир)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

ето

12.05.2016 09:15

Таман може са Додиком у дует .

ОДГОВОРИТЕ
Name

перо

12.05.2016 10:05

Таман ако га још она хоће добровољно остали његови морају или ће их послати