Ekremova udovica: Dušmani me napadaju

Prije nekoliko dana u medijima se pojavila informacija da Igbala Jevrić, supruga preminulog Ekrema Jevrića, navodno postaje pjevačica.

Srbija 12.05.2016 | 11:04
Ekremova udovica: Dušmani me napadaju

 

Ona je sve to ubrzo demantovala dodala da joj nikako nije ni do pjesme, ni do rijalitija.

"Teško mi je da pričam, kako mogu tako da pišu. Ostala sam bez Ekrema, imam četvoro djece kojima sad moram da budem i otac i majka. Ja nisam pjevačica, nisam htjela da uđem u te rijalitije ni dok je Ekrem bio živ, iako su nam nudili veliki novac", rekla je Igbala i dodaje:

"Mnogi ljudi su povjerovali da je istina da ja želim u rijaliti i da ću postati pjevačica. Kad je Ekrem bio živ, ja sam ćutala dok su nam izmišljali razne laži. Taj Ali King nije naš porodični prijatelj i Ekrem je s njima prekinuo sve odnose nakon laži koje je pričao. On je prije nekoliko godina dolazio kod nas i snimao sa Ekremom duet, a i u nekom njihovom spotu sam se i ja pojavljivala. Sad on to izgleda želi da iskoristi i da preko mrtvog Ekrema ponovo stiče popularnost. Ukoliko bilo šta objavi, mimo moje pismene dozvole, ja ću ga tužiti. Molim ga da me ostavi na miru", navela je ona i zaključila:

"Ima li ko da mene i moju djecu zaštiti. Zbog čega mi udaraju na obraz da ja samo dva mjeseca nakon Ekremove smrti snimam pjesme i idem u rijalitije. Mene u životu, otkako je Ekrem umro, održavaju moja djeca. Mi svakodnevno plačemo i nije nam do pjesme. Ekremova smrt nas je zatekla i još se nismo povratili. Imao je samo 55 godina", ispričala je Igbala Jevrić.

(Kurir)

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

eto

12.05.2016 09:15

Taman može sa Dodikom u duet .

ODGOVORITE
Name

pero

12.05.2016 10:05

Taman ako ga još ona hoće dobrovoljno ostali njegovi moraju ili će ih poslati