Муж убијене пјевачице не напушта земљу

Свестан сам да сам под сталним надзором полиције, иако ми то званично нико није рекао... Миран сам, немам намеру да напуштам Борчу, само хоћу да се што пре открије ко је убица.

Србија 12.05.2016 | 09:12
Муж убијене пјевачице не напушта земљу

Зоран Марјановић, супруг убијене "звезде Гранда" Јелене Марјановић, свестан је да полиција и даље сумња да је он умешан у овај злочин, али нема намеру да се крије и да бежи!

Јеленин муж у разговору за Информер каже да је потпуно миран, јер зна да је невин. Како каже, само жели да се што пре открије ко је убица.

На питање да ли је тачно да му је забрањено да напушта земљу, он одговара да то нико не треба да му каже, јер нема намеру нигде да иде док случај убиства његове супруге не буде решен.

Никуд не иде

Зоран уверава да му нико званично није рекао да је под било каквим надзором, али је свестан да полиција и те како мотри на његово кретање и понашање од тренутка злочина.

"Нико из полиције ми никада није рекао да смо под било каквом присмотром. Међутим, свестан сам да нас посматрају и прате наше кретање. Знам да у истрази ништа не препуштају случају и да је могуће да и даље сумњају у мене. Живим са тим, али сам миран, јер знам да сам невин. И никуда не бежим. Свакако у рад полиције не желим да се мешам, све раде са разлогом како би се овај случај окончао. Урадићу све како би убица био ухваћен", рекао је Марјановић за Информер.

Према његовим речима, не пада му на памет да било где путује док се не открије ко му је убио жену.

"Инспектори су ме питали да ли планирам негде да путујем, али мени то није ни на крај памети. Жена ми је убијена и још увек се трага за починиоцем, тако да ја не мрдам из Борче. Једино идем до дечје играонице, до продавнице и по ћерку у вртић. Можда некад одемо и до града када Јана то пожели, као што смо пре неки дан ишли у зоолошки врт, јер не могу да ускратим њене жеље", додаје Јеленин супруг.

Управо због тврдњи да су под пратњом, због разних новинарских натписа да су осумњичени за убиство, да чувају неку тајну о злочину, Зоран је морао да унајми приватно обезбеђење.

- Не бринем за себе, али за моје дете, да! Људи сваки дан читају и слушају све и свашта и ја не желим да ризикујем безбедност своје ћерке. Не знам ја колико се још манијака и лудака шета улицом и шта коме може да падне на памет када нас види. Овако се бар мало осећам сигурније - поверио нам се Зоран Марјановић.

Заједно на гробље
На питање како ће и када обележити 40 дана, певачицин супруг је у уторак рекао:

"Данас у 11 сати ћемо заједно са Јеленином породицом и свештеником који нам долази за славу изаћи на гробље и дати јој помен. Све по хришћанским правилима и православним обичајима... Никога нећу посебно звати, може да дође код год буде желео и осетио потребу од рођака и пријатеља. Након тога седам у студио и завршавам тужну, љубавну баладу, коју је Јеца требало да заврши баш на дан убиства", истиче супруг Јелене Марјановић.

(Информер)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Дамир

12.05.2016 11:13

Мени је овај лик сумњив толико да је то невјероватно

ОДГОВОРИТЕ
Name

xx

12.05.2016 12:12

Па затворио га ста цекас теби сумљив

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рт

13.05.2016 09:56

У праву сте и мени је сумљив он и отац му

ОДГОВОРИТЕ