Muž ubijene pjevačice ne napušta zemlju

Svestan sam da sam pod stalnim nadzorom policije, iako mi to zvanično niko nije rekao... Miran sam, nemam nameru da napuštam Borču, samo hoću da se što pre otkrije ko je ubica.

Srbija 12.05.2016 | 09:12
Muž ubijene pjevačice ne napušta zemlju

Zoran Marjanović, suprug ubijene "zvezde Granda" Jelene Marjanović, svestan je da policija i dalje sumnja da je on umešan u ovaj zločin, ali nema nameru da se krije i da beži!

Jelenin muž u razgovoru za Informer kaže da je potpuno miran, jer zna da je nevin. Kako kaže, samo želi da se što pre otkrije ko je ubica.

Na pitanje da li je tačno da mu je zabranjeno da napušta zemlju, on odgovara da to niko ne treba da mu kaže, jer nema nameru nigde da ide dok slučaj ubistva njegove supruge ne bude rešen.

Nikud ne ide

Zoran uverava da mu niko zvanično nije rekao da je pod bilo kakvim nadzorom, ali je svestan da policija i te kako motri na njegovo kretanje i ponašanje od trenutka zločina.

"Niko iz policije mi nikada nije rekao da smo pod bilo kakvom prismotrom. Međutim, svestan sam da nas posmatraju i prate naše kretanje. Znam da u istrazi ništa ne prepuštaju slučaju i da je moguće da i dalje sumnjaju u mene. Živim sa tim, ali sam miran, jer znam da sam nevin. I nikuda ne bežim. Svakako u rad policije ne želim da se mešam, sve rade sa razlogom kako bi se ovaj slučaj okončao. Uradiću sve kako bi ubica bio uhvaćen", rekao je Marjanović za Informer.

Prema njegovim rečima, ne pada mu na pamet da bilo gde putuje dok se ne otkrije ko mu je ubio ženu.

"Inspektori su me pitali da li planiram negde da putujem, ali meni to nije ni na kraj pameti. Žena mi je ubijena i još uvek se traga za počiniocem, tako da ja ne mrdam iz Borče. Jedino idem do dečje igraonice, do prodavnice i po ćerku u vrtić. Možda nekad odemo i do grada kada Jana to poželi, kao što smo pre neki dan išli u zoološki vrt, jer ne mogu da uskratim njene želje", dodaje Jelenin suprug.

Upravo zbog tvrdnji da su pod pratnjom, zbog raznih novinarskih natpisa da su osumnjičeni za ubistvo, da čuvaju neku tajnu o zločinu, Zoran je morao da unajmi privatno obezbeđenje.

- Ne brinem za sebe, ali za moje dete, da! Ljudi svaki dan čitaju i slušaju sve i svašta i ja ne želim da rizikujem bezbednost svoje ćerke. Ne znam ja koliko se još manijaka i ludaka šeta ulicom i šta kome može da padne na pamet kada nas vidi. Ovako se bar malo osećam sigurnije - poverio nam se Zoran Marjanović.

Zajedno na groblje
Na pitanje kako će i kada obeležiti 40 dana, pevačicin suprug je u utorak rekao:

"Danas u 11 sati ćemo zajedno sa Jeleninom porodicom i sveštenikom koji nam dolazi za slavu izaći na groblje i dati joj pomen. Sve po hrišćanskim pravilima i pravoslavnim običajima... Nikoga neću posebno zvati, može da dođe kod god bude želeo i osetio potrebu od rođaka i prijatelja. Nakon toga sedam u studio i završavam tužnu, ljubavnu baladu, koju je Jeca trebalo da završi baš na dan ubistva", ističe suprug Jelene Marjanović.

(Informer)

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Damir

12.05.2016 11:13

Meni je ovaj lik sumnjiv toliko da je to nevjerovatno

ODGOVORITE
Name

xx

12.05.2016 12:12

Pa zatvorio ga sta cekas tebi sumljiv

ODGOVORITE
Name

Rt

13.05.2016 09:56

U pravu ste i meni je sumljiv on i otac mu

ODGOVORITE