Ево како да привучете новац веома брзо

Многи тврде да им је успело.

Свијет 11.05.2016 | 19:55
Ево како да привучете новац веома брзо

Уколико сте као већина људи, вероватно имате циљ да постигнете финансијску независност. Ипак, наћи пут до богатства може деловати недостижно. И тако као хрчак на његовом кругу који врти, настављате да идете на посао, плаћате рачуне и живите од плате до плате.

Због чега неки делују као да без муке привлаче новац док други као да га одбијају. Да ли људи који имају новац знају нешто што други не знају?

Богатство је стање ума.

Даг Грам у овом снимку објашњава како је дошао до новца који је желео, цртајући "точак фокусирања". Не само да је добио новац који је желео, већ је и другима помогао да дођу до онога што је њима требало.

Он је нацртао један већи круг и у њему мањи, затим је тај већи поделио на 12 делова. У мањем кругу је уписао своју жељу, а потом је почео са попуњавањем осталих делова. У сваком од њих је уписивао како се осећа када помисли на новац који му треба, а када је исцрпео те описе, прешао је на нешто генералније, нпр. како ужива у времену, гледању своје мачке и слично.

Када је завршио са уписивањем почео је главни део, а то је читање и понављање написаног. Он је са жаром и енергијом изговарао све шта је написао, а успут, како се занео, додавао и нове описе.

Након тога би требало да и тај дан и сутрадан понављате у себи шта бисте то желели да имате (у том кругу можете да напишете било шта, не мора да буде нужно новац, може да буде љубав и томе слично) и убрзо ће вам се пружити прилика за то, само морате да је препознате и пригрлите.

Погледајте његово објашњење.

(Србија данас)

(Фото: Профимедиа/илустрација)

 

Коментари / 0

Оставите коментар