Evo kako da privučete novac veoma brzo

Mnogi tvrde da im je uspelo.

Svijet 11.05.2016 | 19:55
Evo kako da privučete novac veoma brzo

Ukoliko ste kao većina ljudi, verovatno imate cilj da postignete finansijsku nezavisnost. Ipak, naći put do bogatstva može delovati nedostižno. I tako kao hrčak na njegovom krugu koji vrti, nastavljate da idete na posao, plaćate račune i živite od plate do plate.

Zbog čega neki deluju kao da bez muke privlače novac dok drugi kao da ga odbijaju. Da li ljudi koji imaju novac znaju nešto što drugi ne znaju?

Bogatstvo je stanje uma.

Dag Gram u ovom snimku objašnjava kako je došao do novca koji je želeo, crtajući "točak fokusiranja". Ne samo da je dobio novac koji je želeo, već je i drugima pomogao da dođu do onoga što je njima trebalo.

On je nacrtao jedan veći krug i u njemu manji, zatim je taj veći podelio na 12 delova. U manjem krugu je upisao svoju želju, a potom je počeo sa popunjavanjem ostalih delova. U svakom od njih je upisivao kako se oseća kada pomisli na novac koji mu treba, a kada je iscrpeo te opise, prešao je na nešto generalnije, npr. kako uživa u vremenu, gledanju svoje mačke i slično.

Kada je završio sa upisivanjem počeo je glavni deo, a to je čitanje i ponavljanje napisanog. On je sa žarom i energijom izgovarao sve šta je napisao, a usput, kako se zaneo, dodavao i nove opise.

Nakon toga bi trebalo da i taj dan i sutradan ponavljate u sebi šta biste to želeli da imate (u tom krugu možete da napišete bilo šta, ne mora da bude nužno novac, može da bude ljubav i tome slično) i ubrzo će vam se pružiti prilika za to, samo morate da je prepoznate i prigrlite.

Pogledajte njegovo objašnjenje.

(Srbija danas)

(Foto: Profimedia/ilustracija)

 

Komentari / 0

Ostavite komentar