Легенде Партизана: Доста свађе, ујединимо се!

На свечаности поводом 50 година од финала Купа европских шампиона против Реал Мадрида, легенде Партизана имале поруку за све у клубу.

Фудбал 11.05.2016 | 22:00
Легенде Партизана: Доста свађе, ујединимо се!

Фудбалски клуб Партизан приредио је данас лепу свечаност за ветеране клуба, оне који су чинили генерацију такозваних "Партизанових беба", која је исписала најважније странице у историји клуба.

Владица Ковачевић, Фахрудин Јусуфи, Мустафа Хасанагић, Бранко Рашовић, Милутин Шошкић, Иван Ћурковић, Јосип Пирмајер, Димитрије Давидовић... и чланови породица оних који су, нажалост, преминули, данас су добили плакете за оно што су урадили пре пола века.

Ову прилику, један од најбољих фудбалера Партизана свих времена, Владица Ковачевић, искористио је поруку да свима у и око Партизана упути поруку:

"Предлажем, волим и желим да овај клуб буде без трзавица, да буде јединствен, клуб у којем се дружимо, а не да будемо раздвојени, да размишљамо да ли да уђемо у клуб или, да размишљамо да ли ћемо видети бившег пријатеља или садашњег пријатеља", рекао је Ковачевић зашта је добио аплауз присутних.

Ковачевић је алудирао на тренутну ситуацију у којој се дојучарешњи сарадници и пријатељи "гледају преко нишана" пред ванредну Скупштину ФК Партизан. Са једне стране су Иван Ћурковић и Жарко Зечевић, а са друге Ненад Бјековић, који је окупио истомишљенике у групацију "Црно-бела фамилија".

Легендарни фудбалер Партизана наставио је у истом тону:

"Желим, ако може, да се настави онако како се радило, да се наставио озбиљно, у интересу Партизана, да се доводе играчи, стручни људи... Имали смо некада много јаке тренере, који су били цењени широм Европе. Да доводимо проверене стручњаке, јер млади стручњаци нису гаранција за успех. Не говорим против Ивана Томића, он је добар и способан дечко, има визију како би то требало да буде, али сад да ли има могућности... ја то не могу најбоље да проценим, јер не идем на утакмице због болести".

Захвалио се клубу на свечаности:

"Хвала клубу што се сетио да постојимо, морам да кажем да су на нас мало и заборавили".

Лепа вест за све љубитеље Партизана, али и колекционаре, јесте да ће од понедељка, 16. маја, у "Црно-белом бутику" на стадиону у Хумској, бити у продаји реплика дреса из 1966. године.

Видео прилог са свечаности ФК Партизан...

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар