ФА Куп: Рашфорд и Фелаини одвели Јунајтед у полуфинале!

Фудбалери Манчестер Јунајтеда пласирали су се у полуфинале ФА купа победом над Вест Хемом са 2:1 у реваншу шестог кола тог такмичења.

Фудбал 13.04.2016 | 22:45
ФА Куп: Рашфорд и Фелаини одвели Јунајтед у полуфинале!

Први дуел, на “Олд Трафорду”, завршен је резултатом 1:1, а ‘Црвеним ђаволима’ су пролаз даље обезбедили Маркус Рашфорд и Мануел Фелаини.

Једини гол за домаћи тим пред 33.500 навијача на “Болејн Граунду” постигао је Џејмс Томкинс.

Јунајтед је до вођства дошао у 54. минуту преко Рашфорда, којем је асистирао Антони Марсијал, да би предност само 13 минута касније удвостручио Фелаини. Гости су током већег дела меча контролисали игру, па је тада било јасно да су ‘Ђаволи’ већ обезбедили место у полуфиналу, па је Томкинс само успео да ублажи пораз у 79. минуту.

Поред победе Јунајтеда, утакмицу у Лондону обележио је и повратак Вејна Рунија после двомесечног одсуства због повреде колена.

Изабранике Луја ван Гала у полуфиналу ФА купа чека гостовање Евертону 23. априла. Дан касније на програму је други полуфинални сусрет у којем се састају Кристал Палас и Вотфорд.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

игор МАКЕДОНИЈА

14.04.2016 07:21

Како сто сам и оцекивао МАН.УТД је усао концентрираније на ову утакмицу и тинејдзер РАСХФОРД прузио је фантастицну партију и постигао је брилијантан гол и успели су да победе домацу екипу после пораза у сампионата од ТОТЕНХЕМА то је био и једини излаз да се како тако спаси ова релативно оајна сезона најтрофејнији тим ЕНГЛЕСКЕ да барем успеју пласирати се у финалу ФА ЦУП и триумфирати после 2004 године!

ОДГОВОРИТЕ