Анализа: Лацио је доживио финансијски дебакл!

Летос су могли да узму 100.000.000 евра, а сада немају ниједну понуду за најбољег играча! Какав колапс римског клуба, који је прошлог лета пропустио идеалну шансу да инкасира озбиљну своту новца.

Фудбал 06.06.2016 | 18:45
Анализа: Лацио је доживио финансијски дебакл!

Пре нешто више од годину дана говорило се о „златном руднику“ званом римски Лацио, вредност тима тада је порасла за невероватних 100.000.000 у току само једне сезоне, а исту цифру газда небескоплавих Клаудио Лотито одбио је да инкасира у летњем прелазном року. Тада је газда Римљана одбио да прода своје најбоље играче Лукаса Биљу, Стефана де Фраја, Мара Парола и Фелипеа Андерсона, како би их сачувао на окупу, покушао да уђе у Лигу шампиона и удвостручи им продајну цену, али је тај план данас доживео потпуни колапс.

Иако је Клаудио Лотито пре неколико месеци тврдио да је Фелипе Андерсон већ продат Манчестер јунајтеду за огромних 100.000.000 евра, али њјегова сестра и менаџер Жулијана Гомез тврди да не постоји ниједна понуда за одличног Бразилца.
"Будућност Фелипеа Андерсона је у Лацију. Ја званично могу да говорим о његовој будућности, постојале су разне приче из Италије и Енглеске, али гарантујем да у овом тренутку није стигла ниједна понуда, нити постоје преговори са било ким. Фелипе има уговор са Лациом до 2020. године, а ко буде желео да га купи прво мора да преговара са председником Лотитом. Лацио био требало да одлучи да ли ће се преговарати са мном и са играчем. Све то се до сада није догодило", рекла је Жулијана Гомез.

Бразилац је прошле сезоне био у заиста фантастичној форми, одиграо је укупно 37 утакмица, постигао 11 голова и забележио седам асистенција у Серији А. Многи стручњаци прогласили су га кључним играчем за пласман Лација на треће место, али је ове године потонуо заједно са остатком тима, којем је такође драстично опала вредност.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар