Билићев Вест Хем доводи "врхунског нападача"?!

Челници Вест Хема најављују узбудљив летњи прелазни рок и уверевају: "Довешћемо врхунског нападача, нема сумње".

Фудбал 14.05.2016 | 20:00
Билићев Вест Хем доводи "врхунског нападача"?!

Вест Хем ће од наредне сезоне играти на новом, Олимпијском стадиону, на пар километара од досадашњег Аптон парка, а навијачи лондонског клуба надају се да ће "чекићаре" гледати у Европи.

За то је неопходно да Вест Хем победи Манчестер јунајтед у уторак увече у мечу који ће по много чему бити симболичан - биће то последња утакмица на досадашњем стадиону, а може да одлучи о судбини више тренера . пре свих, Славену Билићу и Лују ван Галу.

Било како било, управа Вест Хема се већ припрема за нову сезону, а према речима челника овог клуба "сасвим је сигурно" да на лето долази "врхунски нападач".

Један од сувласника Вест Хема Дејвид Голд изјавио је да је издвојен буџет од 30 милиона фунти (готово 40 милиона евра) само за нападача!

"Ове недеље ћемо дати понуду за играча из Енглеске. Довешћемо квалитетног нападача", рекао је он, што је енглеске медије подстакло на размишљање и прављење теорија ко би то могао да буде.

Некако су, готово, једногласно, закључили да би то могао да буде Тио Волкот из Арсенала.

Ако то "не прође", Вест Хем би се окренуо иностраном нападачу, а у оптицају су имена попут Александра Лаказета (Лион) и Кристијана Бентекеа (Ливерпул).

Према писању медија на Острву, Вест Хем је такође заинтересован за везисту ЈУвентуса Роверта Переиру, за кога је спреман да издвоји 15 милиона евра.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар