Bilićev Vest Hem dovodi "vrhunskog napadača"?!

Čelnici Vest Hema najavljuju uzbudljiv letnji prelazni rok i uverevaju: "Dovešćemo vrhunskog napadača, nema sumnje".

Fudbal 14.05.2016 | 20:00
Bilićev Vest Hem dovodi "vrhunskog napadača"?!

Vest Hem će od naredne sezone igrati na novom, Olimpijskom stadionu, na par kilometara od dosadašnjeg Apton parka, a navijači londonskog kluba nadaju se da će "čekićare" gledati u Evropi.

Za to je neophodno da Vest Hem pobedi Mančester junajted u utorak uveče u meču koji će po mnogo čemu biti simboličan - biće to poslednja utakmica na dosadašnjem stadionu, a može da odluči o sudbini više trenera . pre svih, Slavenu Biliću i Luju van Galu.

Bilo kako bilo, uprava Vest Hema se već priprema za novu sezonu, a prema rečima čelnika ovog kluba "sasvim je sigurno" da na leto dolazi "vrhunski napadač".

Jedan od suvlasnika Vest Hema Dejvid Gold izjavio je da je izdvojen budžet od 30 miliona funti (gotovo 40 miliona evra) samo za napadača!

"Ove nedelje ćemo dati ponudu za igrača iz Engleske. Dovešćemo kvalitetnog napadača", rekao je on, što je engleske medije podstaklo na razmišljanje i pravljenje teorija ko bi to mogao da bude.

Nekako su, gotovo, jednoglasno, zaključili da bi to mogao da bude Tio Volkot iz Arsenala.

Ako to "ne prođe", Vest Hem bi se okrenuo inostranom napadaču, a u opticaju su imena poput Aleksandra Lakazeta (Lion) i Kristijana Bentekea (Liverpul).

Prema pisanju medija na Ostrvu, Vest Hem je takođe zainteresovan za vezistu JUventusa Roverta Pereiru, za koga je spreman da izdvoji 15 miliona evra.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar