Македонска власт гуши своје грађане

О Македонији се у последњих десет година скоро и није причало јер је власт Николе Груевског желела да Македонију стави по страни. Све што су радили, радили су далеко од очију домаце и медјународне јавности јер је њима то тако ишло у прилог.

Регион 10.05.2016 | 07:20
Македонска власт гуши своје грађане

Грађанима Македоније последњих 10 година донели су осиромашење, економску кризу, миграције младих, неправду, немир и забринутост за будуц́ност. Поготово након што је постала позната истина о криминалном владању Николе Груевског и фалсификовања слободне воље грађана на нерегуларним изборима.

Оно што се сада дешава у Македонији је резултат криминалног владања једне мале групе у врху ВМРО-ДПМНЕ-а, за коју осим жеље да се обогати друго није ништа битно, ни за грађане, ни за интересе државе казе у разговору за Неwсwеек председник СДСМ и лидер македонске опозиције Зоран Заев.

СДСМ је једина политичка партија која је вец́ 10 година једини контра-тег свему~што претставља ВМРО-ДПМНЕ. Грађане са достојанством бране уставни поредак, кренули су се на ноге у име правде, да се врати слобода и демократија.

ДУИ дели одговорност са ВМРО-ДПМНЕ о ономе шта се догадја у Македонији. Игра између коалиционих партнера ВМРО-ДПМНЕ и ДУИ је константна током година, али мислим да су сада сви схватити да то није донело ништа добро никоме.

Тај негативан пртљаг неискрености према грађанима и манипулација су постала сувише тешко бреме за ове странке. Груевски и његова екипа, због њиховог криминалног деловања нису зауставили само ЕУ интеграције, вец́ су Македонију довеле до ивице изолације.

Мој основни циљ је врац́ање Македоније на путу ЕУ и НАТО интеграције. Македонија јесте и биц́е део европске породице. Само европске вредности могу бити вредности Македоније и њених градјана казе за НЕWСWЕЕК лидер СДСМ Зоран Заев.

Извор: Неwсwеек

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

лијан

10.05.2016 05:23

Сви на Балкану гусе сопствени народ јер су колонијалне слуге!Систем тхе лазе!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

реално

10.05.2016 06:38

Нико није угушио народ као Милорад Додик и његова багра.

ОДГОВОРИТЕ