Учитељица је све одушевила задатком!

Прегледавање тестова и задатака може понекад да буде стресан посао, али то није случај са једном учитељицом у Редингу, која је ђацима за викенд дала необичан домаћи.

Свијет 09.05.2016 | 22:30
Учитељица је све одушевила задатком!

Викенд пред завршне тестове у британским школама на крају основне школе, учитељица је одлучила да опусти своје ученике и разбистри им главу пред овај важан тест. Дала им је мало чуднији списак домаћих задатака за викенд.

„Возите бицикл. Прочитајте књигу. Погледајте омиљени телевизијски програм. Осмијехните се. Поједите ‘харибо’ или сладолед. Проведите вријеме са људима које волите. Смијте се док вас не заболи стомак. Изађите напоље и уживајте у времену. Идите на пливање или у шетњу. Бавите се омиљеним хобијем. Одморите се. Видите се са пријатељима. Трчите колико вас ноге носе. Кувајте или спремите нешто. Поједите још ‘хариба’ и сладоледа. Играјте се. Урадите нешто што до сада нисте“, гласе задаци ове учитељице, уз молбу да ураде што више могу.

Родитељи и ђаци били су одушевљени учитељичиним поступком.

Извор: РТС

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Енглеска скола

09.05.2016 20:43

Моје методе гледају с невјерицом али оне помазу. Моји су морали погледати Узаврели град. Замислити да се сједи у временској масини или да је уценик у ентографском музеју. Тако се и књиге цитају.

ОДГОВОРИТЕ
Name

став

09.05.2016 20:58

Учитељица која воли своје ђаке, дјецу.

ОДГОВОРИТЕ