Не можете преговарати са "издајницима"!

Приступ да су сви издајници који дођу на протесте је нелогичан јер позивате лидере окупљене око Савеза за промјене на преговоре, разговоре и консултације, нагласио је посланик у Народној скупштини Републике Српске, Здравко Крсмановић.

Република Српска 09.05.2016 | 22:55
Не можете преговарати са "издајницима"!

Он истиче да је филозофја противљења протестима усмјерена на то да Министарство унутрашњих послова забрани оба скупа из безбједносних разлога и да до митинга не дође.

"Не можете некога прогласити издајником, а онда с њим преговарати", сматра Крсмановић

Додиков приступ је један покушај манипулације и сво вријеме његовог политичког дјеловања управо је та Гебелсова пропаганда и манипулација на којој му може позавидјети и Дејвид Коперфилд, тврди потпредсједник НДП-а.

Оцијењујући у којој ће се мјери грађани одазвати протестима, Крсмановић истиче да су грађани у суштини незадовољни и да људима више није ни до чега.

"Послије свега оног што је урађено кроз банкарски сектор, грађани су задужени, не могу да враћају кредите, доведени су до тога да их је швајцарски франак масу уништио, а многи од грађана су ојађени жиранти", каже Крсмановић

Грађани су толико убијени у појам да у овој економској ситуацији њих не може да извади ни опозиција ни власт, сматра Крсмановић, те додаје да су грађани незадовољни са влашћу, али са друге стране још увијек не радикалне промјене које би у краћем року омогућиле бољитак.

"Република Српска је толико ојађена да је она стварно провалија и први корак који мора да уради Савез за промјене јесте стабилизација стања и спријечавање пропадања. Тај ће процес трајати а то је за грађане у овом тренутку дуг пут, тако да нисам сигуран колико ће енергија грађана на протестима бити заступљана", закључио је посланик у Народној скупштини Републике Српске, Здравко Крсмановић.

Извор: Вијести.ба

Коментари / 24

Оставите коментар
Name

Драган

09.05.2016 15:02

Ма може све код нас. Ко се ето у Фочи уталио да би били на власти?

ОДГОВОРИТЕ
Name

борис

09.05.2016 15:21

Друзе како му зло избија из оцију ... Страсно

Name

Хм

09.05.2016 15:31

Борис, да да, али за лопове и зликовце. Пакуј се и бјези.

Name

рибар

09.05.2016 15:38

Ко каже Крсмановићу да се не може у кратком року покренути привреда и осјетити бољитак? За четири године се може запослити све незапослено, за осам постићи много бољи стандард него што је сад у Чешкој. Дајте мени да формирам ВЛАДУ НАЦИОНАЛНОГ ЈЕДИНСТВА,дајте ми шансу да проведем свој програм. Значи, подржите ме заједно са другим партијама у Скупштини, па ћеш видјети како иде прва права послератна обнова, како се уједињује народ око идејекако се уједињује,,интелигенција, удружења грађана, Црква, медији, сви на истом задатку. Видјећеш како се успоставља правна држава, како се ради, гради чисти и обнавља по свим општинама и регијама Српске. За то треба имати визију, програм и подршку, нажалост, ово треће мени и зеленим фали, осталим оно прво двоје. С поштовањем Никола Лазаревић

Name

ВРС

09.05.2016 16:51

НАЈВЕЦЕ ЗЛООО СТО СЕ МОГЛО ДЕСИТИ РЕПИБЛИЦИ СРПСКОЈ ЈЕ МИЛОРАД ДОДИК И СНСД, КОЈИ ЈЕ ДОСАО НА ВЛАСТ ТЕНКОВИМА СФОРА ,СА ЛАЗИМА О РЕВИЗИЈИ ПРИВАТИЗАЦИЈЕ, БОРБИ ПРОТИВ КРИМИНАЛА И КОРУПЦИЈЕ А НЕКА МИ САМО НЕКО НАВЕДЕ ЈЕДАН ПРИМЈЕР ЗА ОВИ ДЕСЕТ ГОДИНА, А НЕВЕСТ МОЗЕМО СТОТИНЕ СТАВКИ СТА ЈЕ УНИСТИО ЗА ОВИ ДРСЕТ ГОДИНА. КО ГОД ПОДРЗАВА ТАКВОГ ЦОВЈЕКА ИСТИ ЈЕ КАО И ОН

Name

лијан

09.05.2016 17:12

Тако је Никола за премијера!Крсмановиц олади,није ни твоје масло за рамазана!!!

Name

Драган

10.05.2016 06:25

Никола, за то поред визије требају и паре. Које се добијају од ММФ-а и других банака, на кредит. Мислиш да би ти дали паре да радиш то што си написао? Они постављају услове! Слажем се само да би се могла драстично смањити непотребна потрошња..

Name

киза

09.05.2016 15:12

Ево слусам ове плаци..цке из власти после састанка код Баје. Сви ми се гаде. Не схватају да је за српски народ комунизам прослост и да неце моци да сацувају ни свој статус ни полозај, а наравно ни опљацкано богатство. Зао ми је само сто су ове комуњарр пре 11 година досле на власт и упропастиле РС. Сву тројицу под хитно у затвор.9

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нако вако

09.05.2016 15:26

Ма они су ту доведени да прицају оно сто он мисли а нема кад да казе јер је заузет трцањем за Вуцицем. Покусава све а ово да истури своју коалицију испред је задња сламка која мозе да буде спас ал та га карта не вади јер свак имало сколован зна да осим несто мало СП а ове друге странке немају никакав знацај ни подрску.

Name

Посматрач

09.05.2016 15:15

Додик већ данас, путем директног преноса ТВ Бастиље - РТРС, одржао "митинг" против СЗП и њених лидера.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Видјећемо

09.05.2016 15:16

Када толико причаш Крсмановићу кандидуј се начелника општине Фоча

ОДГОВОРИТЕ
Name

Фочак

09.05.2016 15:49

Па зар ниси чуо,човјек је објавио кадидатуру за начелника Фоче још прије 2 мјесеца. Он се кандидује а сад је питање да ли ће га подржати СДС који је већ четврту годину у коалицији са СНСД-ом у Фочи. Ту ће се видјети како у ствари функционише Савез за промјене,јер је договор да у свакој општини имају заједничког кандидата испред Савеза.

Name

мами

09.05.2016 15:16

Ако опозиција не мозе да изрази своје незадовољство садасњом ситуацијом мирним протестима, требају сви доћи на митинг подрске овој власти и лепо срусити власт! Тразили сте, гледајте!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Михаило Микић

10.05.2016 03:07

Господо, свака власт се мења револуцијом или демократским средствима путем избора! БИРАЈТЕ пут којим желите ићи!

Name

зељко Бањалука

09.05.2016 15:19

Господине Крсмановицу цијеним васе умне наступе АЛЕА ИАЦТА ЕСТ,требају нам водје да нас поведу да буду ПРОМЈЕНЕ,ВИСЕ ОД ПОЛА НАРОДА ПРЕЗИВЉАВА, А СУТЕ И БУДУ У КУЦИ,БУДУ ИЗБОРИ ОНИ КУЦИ,ТРАКТОРИСТА БИ ВОЛИО ДА БУДЕМО КУЦИ,ПОЗИВАМ УСОРЦА ДА И ОНИ ДОДЈУ СА ТРАКТОРИМА КАО ДЈО БАГЕРИСТА ИМА ЈОС ТРАКТОРИСТА,ТРАКТОРИМА ПРОТИВ ТРАКТОРИСТЕ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Труе

09.05.2016 15:32

Да су питали Усорца рекао би им да је то кишни дан...

Name

Није он глуп...

09.05.2016 15:33

ПА,ЏО БАГЕРИСТА ЈЕ ПРВИ ЗАГЛАВИО У ЗАТВОРУ ПОСЛИЈЕ ПРОТЕСТА! СЕБЕ ЖРТВОВАО ДА БИ ДРУГИ СЈЕДИЛИ У ФОТЕЉИ. ИСПАО КЛАСИЧАН МАГАРАЦ КАО ШТО ЋЕ МНОГИ ОД ВАС!

Name

Срамота

09.05.2016 15:35

Срамота је што се нисте одазвали да разговарате, јер нико није позван на преговоре.

ОДГОВОРИТЕ
Name

фрко

09.05.2016 15:55

Каква срамота?Јавно их путем својих срамних медија назива будалама,издајницима а онда их ко фол зове на разговоре.Мафијас невидјени.Треба га игнорисати јер га и сав паметан свијет игнорисе.Оцито да му је циљ да себе застити и своје тајкуне и да несметано даље грабе ста се јос мозе украсти.Цијелу власт је формирао од незналица,полтрона,лазова.Све кадар боли глава од неписмености,а по улици хода сколована омладина без икакве шансе за посао.Закон о поријеклу имовине мора бити усвојен као први и сву имовине нелегално стецену мора одузети и вратити Републици Српској

Name

Брле

09.05.2016 15:58

Крсмановицу, буди искрен, да си ти на Додиковом мјесту, неби ни теби могли ниста, вас двојица сте само на разлицитим позицијама, али опасни манипулатори. Никакве разлике измедју вас двојице нема. Теско нама и са Додиком а богами и с тобом.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ребрле

09.05.2016 17:38

Јел Крсмановић скршио бобар банку и банку српске????Само у те двије банке је пропало око 260 милиона марака јавног новца!

Name

Брле

10.05.2016 19:48

Није Крсмановиц срусио Бобар банку, али сам рекао да је он на његовом мјесту, био би гори, зиви били па видјели. Не одустаје Крсмановиц од перфидне политике.

Name

Драшко

09.05.2016 15:59

Ови протести су требали бити прије пет година. Једино што се 14. маја може констатовати да је Република Српска доживјела економски колапс и да је више нико ни опозиција ни владајућа гарнитура не могу спасити. Једини излаз из овакве ситуације је диктатура, заказивање референдума, рат или нека слична недемократска активност режима. Срећом иду избори па се Додик може са Изетбеговићем надметати ко је већи националиста. А и полиција Српске је ојачала и спремна да одржи режим до даљњег.Добар потез дављеника Ддика је и подјела борачког додатка да се борци са 100 КМ умире.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БОБАР БАНКА

09.05.2016 16:07

Молимо да УСОРАЦ враца кредит сто је добио за подстицај да враца бобар банци да и ми радимо,да се отвори банка.

ОДГОВОРИТЕ