Ne možete pregovarati sa "izdajnicima"!

Pristup da su svi izdajnici koji dođu na proteste je nelogičan jer pozivate lidere okupljene oko Saveza za promjene na pregovore, razgovore i konsultacije, naglasio je poslanik u Narodnoj skupštini Republike Srpske, Zdravko Krsmanović.

Republika Srpska 09.05.2016 | 22:55
Ne možete pregovarati sa "izdajnicima"!

On ističe da je filozofja protivljenja protestima usmjerena na to da Ministarstvo unutrašnjih poslova zabrani oba skupa iz bezbjednosnih razloga i da do mitinga ne dođe.

"Ne možete nekoga proglasiti izdajnikom, a onda s njim pregovarati", smatra Krsmanović

Dodikov pristup je jedan pokušaj manipulacije i svo vrijeme njegovog političkog djelovanja upravo je ta Gebelsova propaganda i manipulacija na kojoj mu može pozavidjeti i Dejvid Koperfild, tvrdi potpredsjednik NDP-a.

Ocijenjujući u kojoj će se mjeri građani odazvati protestima, Krsmanović ističe da su građani u suštini nezadovoljni i da ljudima više nije ni do čega.

"Poslije svega onog što je urađeno kroz bankarski sektor, građani su zaduženi, ne mogu da vraćaju kredite, dovedeni su do toga da ih je švajcarski franak masu uništio, a mnogi od građana su ojađeni žiranti", kaže Krsmanović

Građani su toliko ubijeni u pojam da u ovoj ekonomskoj situaciji njih ne može da izvadi ni opozicija ni vlast, smatra Krsmanović, te dodaje da su građani nezadovoljni sa vlašću, ali sa druge strane još uvijek ne radikalne promjene koje bi u kraćem roku omogućile boljitak.

"Republika Srpska je toliko ojađena da je ona stvarno provalija i prvi korak koji mora da uradi Savez za promjene jeste stabilizacija stanja i spriječavanje propadanja. Taj će proces trajati a to je za građane u ovom trenutku dug put, tako da nisam siguran koliko će energija građana na protestima biti zastupljana", zaključio je poslanik u Narodnoj skupštini Republike Srpske, Zdravko Krsmanović.

Izvor: Vijesti.ba

Komentari / 24

Ostavite komentar
Name

Dragan

09.05.2016 15:02

Ma može sve kod nas. Ko se eto u Foči utalio da bi bili na vlasti?

ODGOVORITE
Name

boris

09.05.2016 15:21

Druze kako mu zlo izbija iz ociju ... Strasno

Name

Hm

09.05.2016 15:31

Boris, da da, ali za lopove i zlikovce. Pakuj se i bjezi.

Name

рибар

09.05.2016 15:38

Ко каже Крсмановићу да се не може у кратком року покренути привреда и осјетити бољитак? За четири године се може запослити све незапослено, за осам постићи много бољи стандард него што је сад у Чешкој. Дајте мени да формирам ВЛАДУ НАЦИОНАЛНОГ ЈЕДИНСТВА,дајте ми шансу да проведем свој програм. Значи, подржите ме заједно са другим партијама у Скупштини, па ћеш видјети како иде прва права послератна обнова, како се уједињује народ око идејекако се уједињује,,интелигенција, удружења грађана, Црква, медији, сви на истом задатку. Видјећеш како се успоставља правна држава, како се ради, гради чисти и обнавља по свим општинама и регијама Српске. За то треба имати визију, програм и подршку, нажалост, ово треће мени и зеленим фали, осталим оно прво двоје. С поштовањем Никола Лазаревић

Name

VRS

09.05.2016 16:51

NAJVECE ZLOOO STO SE MOGLO DESITI REPIBLICI SRPSKOJ JE MILORAD DODIK I SNSD, KOJI JE DOSAO NA VLAST TENKOVIMA SFORA ,SA LAZIMA O REVIZIJI PRIVATIZACIJE, BORBI PROTIV KRIMINALA I KORUPCIJE A NEKA MI SAMO NEKO NAVEDE JEDAN PRIMJER ZA OVI DESET GODINA, A NEVEST MOZEMO STOTINE STAVKI STA JE UNISTIO ZA OVI DRSET GODINA. KO GOD PODRZAVA TAKVOG COVJEKA ISTI JE KAO I ON

Name

lijan

09.05.2016 17:12

Tako je Nikola za premijera!Krsmanovic oladi,nije ni tvoje maslo za ramazana!!!

Name

Dragan

10.05.2016 06:25

Nikola, za to pored vizije trebaju i pare. Koje se dobijaju od MMF-a i drugih banaka, na kredit. Misliš da bi ti dali pare da radiš to što si napisao? Oni postavljaju uslove! Slažem se samo da bi se mogla drastično smanjiti nepotrebna potrošnja..

Name

kiza

09.05.2016 15:12

Evo slusam ove placi..cke iz vlasti posle sastanka kod Baje. Svi mi se gade. Ne shvataju da je za srpski narod komunizam proslost i da nece moci da sacuvaju ni svoj status ni polozaj, a naravno ni opljackano bogatstvo. Zao mi je samo sto su ove komunjarr pre 11 godina dosle na vlast i upropastile RS. Svu trojicu pod hitno u zatvor.9

ODGOVORITE
Name

Nako vako

09.05.2016 15:26

Ma oni su tu dovedeni da pricaju ono sto on misli a nema kad da kaze jer je zauzet trcanjem za Vucicem. Pokusava sve a ovo da isturi svoju koaliciju ispred je zadnja slamka koja moze da bude spas al ta ga karta ne vadi jer svak imalo skolovan zna da osim nesto malo SP a ove druge stranke nemaju nikakav znacaj ni podrsku.

Name

Posmatrač

09.05.2016 15:15

Dodik već danas, putem direktnog prenosa TV Bastilje - RTRS, održao "miting" protiv SZP i njenih lidera.

ODGOVORITE
Name

Vidjećemo

09.05.2016 15:16

Kada toliko pričaš Krsmanoviću kandiduj se načelnika opštine Foča

ODGOVORITE
Name

Fočak

09.05.2016 15:49

Pa zar nisi čuo,čovjek je objavio kadidaturu za načelnika Foče još prije 2 mjeseca. On se kandiduje a sad je pitanje da li će ga podržati SDS koji je već četvrtu godinu u koaliciji sa SNSD-om u Foči. Tu će se vidjeti kako u stvari funkcioniše Savez za promjene,jer je dogovor da u svakoj opštini imaju zajedničkog kandidata ispred Saveza.

Name

mami

09.05.2016 15:16

Ako opozicija ne moze da izrazi svoje nezadovoljstvo sadasnjom situacijom mirnim protestima, trebaju svi doći na miting podrske ovoj vlasti i lepo srusiti vlast! Trazili ste, gledajte!

ODGOVORITE
Name

Михаило Микић

10.05.2016 03:07

Господо, свака власт се мења револуцијом или демократским средствима путем избора! БИРАЈТЕ пут којим желите ићи!

Name

zeljko Banjaluka

09.05.2016 15:19

Gospodine Krsmanovicu cijenim vase umne nastupe ALEA IACTA EST,trebaju nam vodje da nas povedu da budu PROMJENE,VISE OD POLA NARODA PREZIVLJAVA, A SUTE I BUDU U KUCI,BUDU IZBORI ONI KUCI,TRAKTORISTA BI VOLIO DA BUDEMO KUCI,POZIVAM USORCA DA I ONI DODJU SA TRAKTORIMA KAO DJO BAGERISTA IMA JOS TRAKTORISTA,TRAKTORIMA PROTIV TRAKTORISTE.

ODGOVORITE
Name

True

09.05.2016 15:32

Da su pitali Usorca rekao bi im da je to kišni dan...

Name

Nije on glup...

09.05.2016 15:33

PA,DŽO BAGERISTA JE PRVI ZAGLAVIO U ZATVORU POSLIJE PROTESTA! SEBE ŽRTVOVAO DA BI DRUGI SJEDILI U FOTELJI. ISPAO KLASIČAN MAGARAC KAO ŠTO ĆE MNOGI OD VAS!

Name

Sramota

09.05.2016 15:35

Sramota je što se niste odazvali da razgovarate, jer niko nije pozvan na pregovore.

ODGOVORITE
Name

frko

09.05.2016 15:55

Kakva sramota?Javno ih putem svojih sramnih medija naziva budalama,izdajnicima a onda ih ko fol zove na razgovore.Mafijas nevidjeni.Treba ga ignorisati jer ga i sav pametan svijet ignorise.Ocito da mu je cilj da sebe zastiti i svoje tajkune i da nesmetano dalje grabe sta se jos moze ukrasti.Cijelu vlast je formirao od neznalica,poltrona,lazova.Sve kadar boli glava od nepismenosti,a po ulici hoda skolovana omladina bez ikakve šanse za posao.Zakon o porijeklu imovine mora biti usvojen kao prvi i svu imovine nelegalno stecenu mora oduzeti i vratiti Republici Srpskoj

Name

Brle

09.05.2016 15:58

Krsmanovicu, budi iskren, da si ti na Dodikovom mjestu, nebi ni tebi mogli nista, vas dvojica ste samo na razlicitim pozicijama, ali opasni manipulatori. Nikakve razlike izmedju vas dvojice nema. Tesko nama i sa Dodikom a bogami i s tobom.

ODGOVORITE
Name

Rebrle

09.05.2016 17:38

Jel Krsmanović skršio bobar banku i banku srpske????Samo u te dvije banke je propalo oko 260 miliona maraka javnog novca!

Name

Brle

10.05.2016 19:48

Nije Krsmanovic srusio Bobar banku, ali sam rekao da je on na njegovom mjestu, bio bi gori, zivi bili pa vidjeli. Ne odustaje Krsmanovic od perfidne politike.

Name

Draško

09.05.2016 15:59

Ovi protesti su trebali biti prije pet godina. Jedino što se 14. maja može konstatovati da je Republika Srpska doživjela ekonomski kolaps i da je više niko ni opozicija ni vladajuća garnitura ne mogu spasiti. Jedini izlaz iz ovakve situacije je diktatura, zakazivanje referenduma, rat ili neka slična nedemokratska aktivnost režima. Srećom idu izbori pa se Dodik može sa Izetbegovićem nadmetati ko je veći nacionalista. A i policija Srpske je ojačala i spremna da održi režim do daljnjeg.Dobar potez davljenika Ddika je i podjela boračkog dodatka da se borci sa 100 KM umire.

ODGOVORITE
Name

BOBAR BANKA

09.05.2016 16:07

Molimo da USORAC vraca kredit sto je dobio za podsticaj da vraca bobar banci da i mi radimo,da se otvori banka.

ODGOVORITE