Комшија спасавао глумицу уз помоћ даске за пеглање

Комшија Неде Арнерић, који станује на првом спрату њене зграде делимично је заслужан за спасавање живота познате глумице.

Србија 09.05.2016 | 15:58
Комшија спасавао глумицу уз помоћ даске за пеглање

Како је А.Н, Недин сусед и лекар по занимању испричао за "Блиц", у тренутку када се догодила несрећа он је седео у дневној соби са ћерком и гледао телевизију.

"У једном тренутку чуо сам језив крик који је дошао споља. Затим је уследио јак ударац. Помислио сам да је можда неко од комшија јако залупио вратима", каже А.Н. за "Блиц".


Фото: О. Бунић / РАС Србија
Једна од тераса у згради Неде Арнерић

Међутим, непосредно потом, други комшија му је зазвонио на врата и саопштио да на алуминијумском крову антикварнице, која се налази у подножју зграде лежи тело.

"Изашао сам у ходник и развалио прозор који води до крова на који је пала Неда. Уз помоћ даске за пеглање сам је имобилисао", испричао је А.Н.

Фото: О. Бунић / РАС Србија

Како је рекао, Неда Арнерић на телу није имала видљивих повреда, нити крварења.

Неда Арнерић синоћ је пала са терасе свог страна на трећем спрату, у Дубљанској улици на Врачару. Она се тренутно налази на шок одељењу у Ургентном центру, где јој се указује лекарска помоћ, речено је за "Блиц" у овој установи.

Како незванично сазнајемо од извора из Клиничког центра Србије, глумици се стање побољшало, није животно угрожена, али је природа њених повреда таква да је тешко предвидети како ће тећи опоравак.

Доктори су утврдили да је глумица приликом пада задобила тешке повреде. Неда је задобила прелом једног вратног пршљена, једног кичменог и једног грудног пршљена.

"Неда је јуче дошла са пословног састанка поводом снимања неке серије, и пожалила се да је уморна. Заједно смо гледали Ђоковићев меч на телевизији, након чега је она изашла на терасу да простре веш. Не знам шта се десило, само сам у једном тренутку чуо да је пала - рекао је за "Блиц" Недин муж Милорад.

Фото: О. Бунић / РАС Србија
Место пада

Извор: Блиц/ БН ТВ

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

нн

09.05.2016 19:19

Добро је имати доброг комшију.

ОДГОВОРИТЕ
Name

МИКИ

10.05.2016 08:00

СТАНИТЕ АКО БОГА ЗНАТЕ!

ОДГОВОРИТЕ