Komšija spasavao glumicu uz pomoć daske za peglanje

Komšija Nede Arnerić, koji stanuje na prvom spratu njene zgrade delimično je zaslužan za spasavanje života poznate glumice.

Srbija 09.05.2016 | 15:58
Komšija spasavao glumicu uz pomoć daske za peglanje

Kako je A.N, Nedin sused i lekar po zanimanju ispričao za "Blic", u trenutku kada se dogodila nesreća on je sedeo u dnevnoj sobi sa ćerkom i gledao televiziju.

"U jednom trenutku čuo sam jeziv krik koji je došao spolja. Zatim je usledio jak udarac. Pomislio sam da je možda neko od komšija jako zalupio vratima", kaže A.N. za "Blic".


Foto: O. Bunić / RAS Srbija
Jedna od terasa u zgradi Nede Arnerić

Međutim, neposredno potom, drugi komšija mu je zazvonio na vrata i saopštio da na aluminijumskom krovu antikvarnice, koja se nalazi u podnožju zgrade leži telo.

"Izašao sam u hodnik i razvalio prozor koji vodi do krova na koji je pala Neda. Uz pomoć daske za peglanje sam je imobilisao", ispričao je A.N.

Foto: O. Bunić / RAS Srbija

Kako je rekao, Neda Arnerić na telu nije imala vidljivih povreda, niti krvarenja.

Neda Arnerić sinoć je pala sa terase svog strana na trećem spratu, u Dubljanskoj ulici na Vračaru. Ona se trenutno nalazi na šok odeljenju u Urgentnom centru, gde joj se ukazuje lekarska pomoć, rečeno je za "Blic" u ovoj ustanovi.

Kako nezvanično saznajemo od izvora iz Kliničkog centra Srbije, glumici se stanje poboljšalo, nije životno ugrožena, ali je priroda njenih povreda takva da je teško predvideti kako će teći oporavak.

Doktori su utvrdili da je glumica prilikom pada zadobila teške povrede. Neda je zadobila prelom jednog vratnog pršljena, jednog kičmenog i jednog grudnog pršljena.

"Neda je juče došla sa poslovnog sastanka povodom snimanja neke serije, i požalila se da je umorna. Zajedno smo gledali Đokovićev meč na televiziji, nakon čega je ona izašla na terasu da prostre veš. Ne znam šta se desilo, samo sam u jednom trenutku čuo da je pala - rekao je za "Blic" Nedin muž Milorad.

Foto: O. Bunić / RAS Srbija
Mesto pada

Izvor: Blic/ BN TV

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

nn

09.05.2016 19:19

Dobro je imati dobrog komšiju.

ODGOVORITE
Name

MIKI

10.05.2016 08:00

STANITE AKO BOGA ZNATE!

ODGOVORITE