Бати Живојиновићу хитно оперисана нога

Борба са болешћу Жива легенда пре неколико дана подвргнута хируршком захвату због проблема с гангреном.

Србија 09.05.2016 | 10:00
Бати Живојиновићу хитно оперисана нога

Легендарни српски глумац Велимир Бата Живојиновић (82) због погоршаног здравственог стања пре неколико дана хитно је пребачен у КБЦ „Др Драгиша Мишовић - Дедиње“, где је оперисан и тренутно се опоравља у тој болници, незванично сазнаје Курир.

Према непотврђеним информацијама, популарни Валтер имао је проблем с гангреном, која је узела маха, па је одлучено да се из болнице „Свети Сава“ пребаци на Дедиње. Лекари КБЦ су потом одлучили да Бата треба да буде подвргнут хируршком захвату, што је и урађено, али тек после одобрења породице.

Како су пренели поједини медији, део тих навода је за њих потврдила и ћерка чувеног глумца Јелена Живојиновић, која је, наводно, рекла да је тачно да је Бата у болници на Дедињу и да је оперисан.

Међутим, она је за наш лист кратко изјавила да је Бата добро и да се сви надају да ће се њен славни отац опоравити.

- Бата је добро. Његово стање је стабилно и чекамо како ће даље тећи опоравак - казала је Јелена.Курир је јуче ступио у контакт и с портпаролом болнице на Дедињу, међутим из те установе су кратко рекли да немају коментара.

Подсетимо, Бата Живојиновић је због озбиљних проблема с гангреном 2011. отишао на Кубу да се лечи, а његово стање је после тога било много боље. Живојиновић је неколико година пре тога доживео срчани удар, а после Кубе и мождани. Због погоршаног здравственог стања недавно поново хоспитализован у болници „Свети Сава“ и био је на одељењу интензивне неге.

 

Извор: Курир

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Бане

09.05.2016 09:15

Држи се, легендо, Босна је уз тебе!

ОДГОВОРИТЕ
Name

МираИСа

09.05.2016 13:07

Е мој Бато мислио си да ти се никада не може десити ово,нарочито кад ти је засметала слика "чопавог Загорца"...како си га ти у више наврата назвао.Чудна је то судбина, слуша то неко горе па онда врати да видиш како то изгледа. Брз опоравак и свако добро ти желим од срца.

ОДГОВОРИТЕ