Bati Živojinoviću hitno operisana noga

Borba sa bolešću Živa legenda pre nekoliko dana podvrgnuta hirurškom zahvatu zbog problema s gangrenom.

Srbija 09.05.2016 | 10:00
Bati Živojinoviću hitno operisana noga

Legendarni srpski glumac Velimir Bata Živojinović (82) zbog pogoršanog zdravstvenog stanja pre nekoliko dana hitno je prebačen u KBC „Dr Dragiša Mišović - Dedinje“, gde je operisan i trenutno se oporavlja u toj bolnici, nezvanično saznaje Kurir.

Prema nepotvrđenim informacijama, popularni Valter imao je problem s gangrenom, koja je uzela maha, pa je odlučeno da se iz bolnice „Sveti Sava“ prebaci na Dedinje. Lekari KBC su potom odlučili da Bata treba da bude podvrgnut hirurškom zahvatu, što je i urađeno, ali tek posle odobrenja porodice.

Kako su preneli pojedini mediji, deo tih navoda je za njih potvrdila i ćerka čuvenog glumca Jelena Živojinović, koja je, navodno, rekla da je tačno da je Bata u bolnici na Dedinju i da je operisan.

Međutim, ona je za naš list kratko izjavila da je Bata dobro i da se svi nadaju da će se njen slavni otac oporaviti.

- Bata je dobro. Njegovo stanje je stabilno i čekamo kako će dalje teći oporavak - kazala je Jelena.Kurir je juče stupio u kontakt i s portparolom bolnice na Dedinju, međutim iz te ustanove su kratko rekli da nemaju komentara.

Podsetimo, Bata Živojinović je zbog ozbiljnih problema s gangrenom 2011. otišao na Kubu da se leči, a njegovo stanje je posle toga bilo mnogo bolje. Živojinović je nekoliko godina pre toga doživeo srčani udar, a posle Kube i moždani. Zbog pogoršanog zdravstvenog stanja nedavno ponovo hospitalizovan u bolnici „Sveti Sava“ i bio je na odeljenju intenzivne nege.

 

Izvor: Kurir

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Bane

09.05.2016 09:15

Drži se, legendo, Bosna je uz tebe!

ODGOVORITE
Name

MiraISa

09.05.2016 13:07

E moj Bato mislio si da ti se nikada ne može desiti ovo,naročito kad ti je zasmetala slika "čopavog Zagorca"...kako si ga ti u više navrata nazvao.Čudna je to sudbina, sluša to neko gore pa onda vrati da vidiš kako to izgleda. Brz oporavak i svako dobro ti želim od srca.

ODGOVORITE