Бата Живојиновић у тешком стању

Великану српског глумишта Велимиру Бати Живојиновићу ампутирана је нога како би преживео. Чувени Валтер бије битку за живот због гангрене која је у међувремену напредовала

Србија 09.05.2016 | 08:00
Бата Живојиновић у тешком стању

Бата је пре неколико дана пребачен из Болнице "Свети Сава" у КБЦ "Дедиње", где је извршена операција. Како дневни лист "Ало" сазнаје, лекарски конзилијум је био једногласан у одлуци да би легендарном глумцу требало ампутирати болесни део ноге, али је коначну одлуку донела породица.

"Тачно је да је Бата пребачен у КБЦ "Дедиње" због узнапредовале гангрене, за коју ми немамо средства како би је санирали. Знамо да је операција ноге била у питању и до сада је вероватно и извршена, али не знамо у ком облику. Бата је у сваком случају у сигурним рукама", каже извор из Болнице "Свети Сава".

На жалост ове информације потврдили су и из КБЦ "Дедиње", али уз не тако добре вести о Живојиновићевом здравственом стању.

"Бата је оперисан у петак и нога му је ампутирана изнад колена. Тренутно се налази у шок соби где је на апаратима за дисање. Још увек је рано да би могли да говоримо о било каквим прогнозама његовог здравственог стања", кажу из установе у којој се Бата тренутно бори за живот.

Исте вести о глумчевом здравственом стању потврдила је и Батина ћерка Јелена, док супруга Лула није била у стању да говори за медије.

Дијабетес отежава стање

С обзиром на то да Бата већ годинама болује од дијабетеса, ова болест додатно отежва ситуацију постоперативног поступка. Осим дијабетеса, Живојиновић има и болесно срце, као и проблеме с периферним артеријама, што такође погоршава суитуацију. О њему сво време брине тим доктора.

Извор: Информер

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Зис

09.05.2016 06:16

Валтере не дај се!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Требиње

09.05.2016 06:17

Сто скорији опоравак легендо! Издрзи! Бог це дати да се опоравис! Сретно

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милос

09.05.2016 07:19

Легендо људино нека ти је бог нада ⛪️

Name

Улт 1

09.05.2016 07:16

Легендо и дасс нам једини из насе нам југе

ОДГОВОРИТЕ
Name

Едо

09.05.2016 07:44

Бог ти дао снаге Валтере ,издрзи и ту битку

ОДГОВОРИТЕ