Бора Ђорђевић се оженио у тајности?!

Фронтмен групе "Рибља чорба" стао је трећи пут на "луди камен".

Србија 08.05.2016 | 15:29
Бора Ђорђевић се оженио у тајности?!

Певач Бора Ђорђевић и његова изабраница Дубравка наводно су рекли "да" пред матичарем, након чега су имали интимно славље у најужем кругу породице и пријатеља, преносе домаће медији и истичу да се ово догодило пре три дана.

Недавна "шушкања" да ће доћи до венчања, Бора је јавно негирао, али можда се сада ипак предомислио...

"Бора и Дубравка су дуго планирали да се венчају, али су их пословне обавезе стално спречавале да то реализују. Када су одредили датум, рекли су само најближим пријатељима и својој породици, јер нису желели никакву помпу око венчања. Бори је приватност веома битна, а Дубравка то веома поштује, тако да није имала никакве специјалне прохтеве у вези са свадбом", рекао је извор за "Ало" близак пару.

Бора Ђорђевић (63) иза себе има два брака и два развода.

Из првог брака са Драганом добио је сина Бориса и ћерку Тамару. Након развода, Драгана је 2007. пронађена мртва, а узрок смрти било је мешање лекова и алкохола.

Бора је недуго затим објавио да је склопио брак са Александром, упола млађом зубарком из Америке, али су се развели 2014. године. Касније се упознао са Словенком Дубравком и сад изгледа опет покушава да се "скраси".

"Дубравкина породица је пресрећна због тога што се скрасила поред Боре. Он је шармер, тако да их је све освојио очас посла. Не смета им ни разлика у годинама, апсолутно све су прихватили и подржали је у њеном избору. Бора је опчињен Дубравком и у њу гледа буквално као у Бога, а чак је одлучио да због ње остави алкохол", истакао је неименовани саговорник.

(Мондо.рс)

(Фото: Мондо/ Стефан Стојановић)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

тајна

08.05.2016 13:57

Што је у тајности, од некога крије?

ОДГОВОРИТЕ
Name

лијан

08.05.2016 14:38

Љуби,љуби ал главу не губи!!!

ОДГОВОРИТЕ