Bora Đorđević se oženio u tajnosti?!

Frontmen grupe "Riblja čorba" stao je treći put na "ludi kamen".

Srbija 08.05.2016 | 15:29
Bora Đorđević se oženio u tajnosti?!

Pevač Bora Đorđević i njegova izabranica Dubravka navodno su rekli "da" pred matičarem, nakon čega su imali intimno slavlje u najužem krugu porodice i prijatelja, prenose domaće mediji i ističu da se ovo dogodilo pre tri dana.

Nedavna "šuškanja" da će doći do venčanja, Bora je javno negirao, ali možda se sada ipak predomislio...

"Bora i Dubravka su dugo planirali da se venčaju, ali su ih poslovne obaveze stalno sprečavale da to realizuju. Kada su odredili datum, rekli su samo najbližim prijateljima i svojoj porodici, jer nisu želeli nikakvu pompu oko venčanja. Bori je privatnost veoma bitna, a Dubravka to veoma poštuje, tako da nije imala nikakve specijalne prohteve u vezi sa svadbom", rekao je izvor za "Alo" blizak paru.

Bora Đorđević (63) iza sebe ima dva braka i dva razvoda.

Iz prvog braka sa Draganom dobio je sina Borisa i ćerku Tamaru. Nakon razvoda, Dragana je 2007. pronađena mrtva, a uzrok smrti bilo je mešanje lekova i alkohola.

Bora je nedugo zatim objavio da je sklopio brak sa Aleksandrom, upola mlađom zubarkom iz Amerike, ali su se razveli 2014. godine. Kasnije se upoznao sa Slovenkom Dubravkom i sad izgleda opet pokušava da se "skrasi".

"Dubravkina porodica je presrećna zbog toga što se skrasila pored Bore. On je šarmer, tako da ih je sve osvojio očas posla. Ne smeta im ni razlika u godinama, apsolutno sve su prihvatili i podržali je u njenom izboru. Bora je opčinjen Dubravkom i u nju gleda bukvalno kao u Boga, a čak je odlučio da zbog nje ostavi alkohol", istakao je neimenovani sagovornik.

(Mondo.rs)

(Foto: Mondo/ Stefan Stojanović)

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

tajna

08.05.2016 15:57

Što je u tajnosti, od nekoga krije?

ODGOVORITE
Name

lijan

08.05.2016 16:38

Ljubi,ljubi al glavu ne gubi!!!

ODGOVORITE