Вишеград: Сват пуцао на пролазницу?

Полицијској станици Вишеград данас је Бакира Хасечић пријавила да је у њеном правцу пуцано из колоне сватова која је пролазила улицом, потврдила је Срни портпарол Центра јавне безбједности Данка Тешић.

Република Српска 07.05.2016 | 19:13
Вишеград: Сват пуцао на пролазницу?

Она је навела да је полиција одмах, након пријаве око 13.30 часова, изашла на лице мјеста, зауставила сватовску колону и пронашла лице које је пуцало из стартног пиштоља, који је привремено одузела.

Тешићева је појаснила да је, према новом закону о оружју и муницији, ријеч о пиштољу за чије кориштење неме ни кривичне, ни прекршајне одговорности.

Према њеним ријечима, током информативног разговора у полицијској станици лице, од којег је одузет пиштољ, негирало да је пуцало у правцу Хасечићеве с циљем њеног застрашивања, након чега је пуштено.

О овом догађају сачињена је службена забиљешка.

(Срна)

 

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Јадно

07.05.2016 18:10

Цуко има већа права од човјека ...Јадно шта рећи друго ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

треиос

07.05.2016 19:16

Ја цу ти реци.Лопурда је одмах попиздила кад је видила Српске сватове и брзе боље изјавила да је на њу пуцано.Користе сваку прилику да оптузе Србе,а кобајаги као хоце сузивот.Цудо није исла на Ферхадију био јој тамо Давутоглу па да му се пожали.

Name

кики

07.05.2016 19:11

Сељацка посла.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Брле

07.05.2016 19:23

Бакири је требало само да цује пуцањ, не мора ни уперити у њу, а сто овај није ни урадио. Она има обавезу да дизе тензије, ако је икако могуце. У федерацији су вец осудили свата за пласење Бакире, за пријетњу и сл. Стока, ста реци.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мемага

08.05.2016 07:01

И ову прилику Бакира искористила како би у медијима била. Јесте да је прилика исконструисана, али прилика је прилика, не пропушта се. Прилици се у зубе не гледа. У око дирај у овакву прилику не дирај, Машала, машала...

ОДГОВОРИТЕ