Višegrad: Svat pucao na prolaznicu?

Policijskoj stanici Višegrad danas je Bakira Hasečić prijavila da je u njenom pravcu pucano iz kolone svatova koja je prolazila ulicom, potvrdila je Srni portparol Centra javne bezbjednosti Danka Tešić.

Republika Srpska 07.05.2016 | 19:13
Višegrad: Svat pucao na prolaznicu?

Ona je navela da je policija odmah, nakon prijave oko 13.30 časova, izašla na lice mjesta, zaustavila svatovsku kolonu i pronašla lice koje je pucalo iz startnog pištolja, koji je privremeno oduzela.

Tešićeva je pojasnila da je, prema novom zakonu o oružju i municiji, riječ o pištolju za čije korištenje neme ni krivične, ni prekršajne odgovornosti.

Prema njenim riječima, tokom informativnog razgovora u policijskoj stanici lice, od kojeg je oduzet pištolj, negiralo da je pucalo u pravcu Hasečićeve s ciljem njenog zastrašivanja, nakon čega je pušteno.

O ovom događaju sačinjena je službena zabilješka.

(Srna)

 

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

Jadno

07.05.2016 18:10

Cuko ima veća prava od čovjeka ...Jadno šta reći drugo ...

ODGOVORITE
Name

treios

07.05.2016 19:16

Ja cu ti reci.Lopurda je odmah popizdila kad je vidila Srpske svatove i brze bolje izjavila da je na nju pucano.Koriste svaku priliku da optuze Srbe,a kobajagi kao hoce suzivot.Cudo nije isla na Ferhadiju bio joj tamo Davutoglu pa da mu se požali.

Name

kiki

07.05.2016 19:11

Seljacka posla.

ODGOVORITE
Name

Brle

07.05.2016 19:23

Bakiri je trebalo samo da cuje pucanj, ne mora ni uperiti u nju, a sto ovaj nije ni uradio. Ona ima obavezu da dize tenzije, ako je ikako moguce. U federaciji su vec osudili svata za plasenje Bakire, za prijetnju i sl. Stoka, sta reci.

ODGOVORITE
Name

Memaga

08.05.2016 07:01

I ovu priliku Bakira iskoristila kako bi u medijima bila. Jeste da je prilika iskonstruisana, ali prilika je prilika, ne propušta se. Prilici se u zube ne gleda. U oko diraj u ovakvu priliku ne diraj, Mašala, mašala...

ODGOVORITE