Шокантно: Јеленин убица нађен објешен?!

Криминалац из Борче чији идентитет полиција није саопштила, пронађен је обешен у својој кући, а инспектори проверавају да ли је он евентуално повезан са свирепим убиством певачице Јелене Марјановић.

Србија 07.05.2016 | 15:45
Шокантно: Јеленин убица нађен објешен?!

Човек који је пронађен мртав у Борчи је имао подебео криминални досије, а својевремено је био и у затвору, пише "Курир".

Мештани Борче су потврдили да у време убиства певачице он није излазио из куће и да им је то одмах било сумњиво.

"Пронашле су га комшије... У питању је криминалац, одраније добро познат полицији. Истражујемо да ли он евентуално има неке везе с убиством ове певачице", рекао је извор близак истрази.

Полиција трага и за бившим робијашем који је пре 15 година убио старицу на сличан начин на који је убијена и Јелена.

"Реч је о бившем осуђенику из Борче који је једну баку усмртио мотиком у њеној једноспратној кући близу места на којем је Јелена пронађена... Засад једино можемо да га доведемо у везу с начином извршења злочина, али он није осумњичен", додао је извор.

Београдски медији јуче су писали да један од изолованих женских ДНК трагова који су нађени на тренерци Јелене Марјановић припада њеној свекрви Зорици Марјановић.

Иначе, током ускршњих празника није било помака у истрази. Полиција и даље трага за бициклистом од тридесетак година, кога су снимиле камере у близини насипа 2. априла, кад је последњи пут виђена Јелена, а трага се и за старијим плавим БМW.

Муж унајмио телохранитеље

Зоран Марјановић, супруг убијене певачице рекао је за "Ало" да је месец дана после трагедије одлучио да унајми телохранитеље да брину за безбедност његове петогодишње ћерке Јане, док полиција не ухвати убицу.
У питању је бициклиста у сивом дуксу с црном капуљачом и рукавицама. Полиција већ месец дана чешља Борчу у потрази за убицом певачице „Гранда“.

Тако су само током прошле недеље испитали на десетине мештана показујући им фотографију мистериозног бициклисте уз питање да ли га препознају. Из истраге нема одговора да ли се он доводи у везу као помагач или евентуално извршилац овог свирепог убиства.

Обдукциони налаз који је рађен у Институту за судску медицину требало би ове недеље да буде завршен.

"До краја недеље требало би да буду завршени сви резултати, укључујући и налаз токсиколога који се нешто дуже чека. Након тога, резултате обдукције доставићемо надлежном тужилаштву", речено је из истраге.

Певачица Јелена Марјановић убијена је у суботу, 2. априла, након што је отишла на трчање насипом, где је пронађено њено тело дан касније.

Још нема званичних информација из полиције о овом злочину који потреса Србију. Медији су у протеклих месец дана објављивали најразличитије изјаве извора из полиције, на основу којих се може закључити само да полиција интензивно ради на расветљавању убиства.

(Курир)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

.....

07.05.2016 14:42

Боље да ставе слуцај под тепих него овако сто се бламирају са овим изјавама.Најбиједније је то кад казу сива дуксерица као да је неко будала носити мјесец дана једну дуксерицу ,ето бас це га неко познат по тој дуксерици.Сад је критицно да било ко себи купи сиву дуксерицу јер одмах мозе бити осумљицен за убиство.Боље да недају никакве изјаве него овако сто се бламирају .Само свекрву притиснути у цосак и има да пропјева боље ннего Нада Мамула.Вјестица

ОДГОВОРИТЕ
Name

ИПАК

09.05.2016 01:20

...уколико је овакво саопстење дала истрага, онда, онај у сјеверној Кореји |ипак није имбецилан колико сам мислила да јесте. Зивим у нади да је ово ....зуте стампе дјело а ако није....онда јебига

ОДГОВОРИТЕ
Name

????

09.05.2016 17:05

Ово је скандалозно. Ста год да се објави не треба вјеровати. Вјеровати треба да полиција СКРИВА убојицу. Насаq (српска) посла. ЗАЛОСНО да залосније не мозе бити.

ОДГОВОРИТЕ