Šokantno: Jelenin ubica nađen obješen?!

Kriminalac iz Borče čiji identitet policija nije saopštila, pronađen je obešen u svojoj kući, a inspektori proveravaju da li je on eventualno povezan sa svirepim ubistvom pevačice Jelene Marjanović.

Srbija 07.05.2016 | 15:45
Šokantno: Jelenin ubica nađen obješen?!

Čovek koji je pronađen mrtav u Borči je imao podebeo kriminalni dosije, a svojevremeno je bio i u zatvoru, piše "Kurir".

Meštani Borče su potvrdili da u vreme ubistva pevačice on nije izlazio iz kuće i da im je to odmah bilo sumnjivo.

"Pronašle su ga komšije... U pitanju je kriminalac, odranije dobro poznat policiji. Istražujemo da li on eventualno ima neke veze s ubistvom ove pevačice", rekao je izvor blizak istrazi.

Policija traga i za bivšim robijašem koji je pre 15 godina ubio staricu na sličan način na koji je ubijena i Jelena.

"Reč je o bivšem osuđeniku iz Borče koji je jednu baku usmrtio motikom u njenoj jednospratnoj kući blizu mesta na kojem je Jelena pronađena... Zasad jedino možemo da ga dovedemo u vezu s načinom izvršenja zločina, ali on nije osumnjičen", dodao je izvor.

Beogradski mediji juče su pisali da jedan od izolovanih ženskih DNK tragova koji su nađeni na trenerci Jelene Marjanović pripada njenoj svekrvi Zorici Marjanović.

Inače, tokom uskršnjih praznika nije bilo pomaka u istrazi. Policija i dalje traga za biciklistom od tridesetak godina, koga su snimile kamere u blizini nasipa 2. aprila, kad je poslednji put viđena Jelena, a traga se i za starijim plavim BMW.

Muž unajmio telohranitelje

Zoran Marjanović, suprug ubijene pevačice rekao je za "Alo" da je mesec dana posle tragedije odlučio da unajmi telohranitelje da brinu za bezbednost njegove petogodišnje ćerke Jane, dok policija ne uhvati ubicu.
U pitanju je biciklista u sivom duksu s crnom kapuljačom i rukavicama. Policija već mesec dana češlja Borču u potrazi za ubicom pevačice „Granda“.

Tako su samo tokom prošle nedelje ispitali na desetine meštana pokazujući im fotografiju misterioznog bicikliste uz pitanje da li ga prepoznaju. Iz istrage nema odgovora da li se on dovodi u vezu kao pomagač ili eventualno izvršilac ovog svirepog ubistva.

Obdukcioni nalaz koji je rađen u Institutu za sudsku medicinu trebalo bi ove nedelje da bude završen.

"Do kraja nedelje trebalo bi da budu završeni svi rezultati, uključujući i nalaz toksikologa koji se nešto duže čeka. Nakon toga, rezultate obdukcije dostavićemo nadležnom tužilaštvu", rečeno je iz istrage.

Pevačica Jelena Marjanović ubijena je u subotu, 2. aprila, nakon što je otišla na trčanje nasipom, gde je pronađeno njeno telo dan kasnije.

Još nema zvaničnih informacija iz policije o ovom zločinu koji potresa Srbiju. Mediji su u proteklih mesec dana objavljivali najrazličitije izjave izvora iz policije, na osnovu kojih se može zaključiti samo da policija intenzivno radi na rasvetljavanju ubistva.

(Kurir)

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

.....

07.05.2016 14:42

Bolje da stave slucaj pod tepih nego ovako sto se blamiraju sa ovim izjavama.Najbijednije je to kad kazu siva dukserica kao da je neko budala nositi mjesec dana jednu duksericu ,eto bas ce ga neko poznat po toj dukserici.Sad je kriticno da bilo ko sebi kupi sivu duksericu jer odmah moze biti osumljicen za ubistvo.Bolje da nedaju nikakve izjave nego ovako sto se blamiraju .Samo svekrvu pritisnuti u cosak i ima da propjeva bolje nnego Nada Mamula.Vjestica

ODGOVORITE
Name

IPAK

09.05.2016 01:20

...ukoliko je ovakvo saopstenje dala istraga, onda, onaj u sjevernoj Koreji |ipak nije imbecilan koliko sam mislila da jeste. Zivim u nadi da je ovo ....zute stampe djelo a ako nije....onda jebiga

ODGOVORITE
Name

????

09.05.2016 17:05

Ovo je skandalozno. Sta god da se objavi ne treba vjerovati. Vjerovati treba da policija SKRIVA ubojicu. Nasaq (srpska) posla. ZALOSNO da zalosnije ne moze biti.

ODGOVORITE