Бићу добро, само ми дајте црног вина!

Легендарни Валтер преко ћерке Јелене, која је јуче допутовала с Кубе, поручио да се боље осећа и тражио да му се донесе омиљено пиће.

Србија 07.05.2016 | 21:59
Бићу добро, само ми дајте црног вина!

Велимир Бата Живојиновић (82), који се и даље налази на одељењу интензивне неге у болници „Свети Сава“, где је примљен на Велики петак због погоршаног здравственог стања, осећа се боље. Иако се до пре два дана мучио да проговори, славни глумац почео је да комуницира са својим најмилијима.

Његова ћерка Јелена Живојиновић јуче је допутовала с Кубе и одмах је отишла болесном оцу у посету. Кад смо је позвали, пренела му је поздраве редакције Курира, након чега се, како нам је рекла, чувени Валтер осмехнуо и поручио да му је боље.

"Добићу ја и ову битку. Не дам се! Боље се осећам, само ми дајте чашу црног вина", поручио је најпознатији глумац с наших простора.

Батина ћерка дошла је у Београд да буде уз свог оца јер је свесна да му је подршка породице сад најпотребнија.

"Тати је много боље, лепо комуницира с нама. Лекари кажу да је његово здравствено стање стабилно, и то су најновије информације. Тренутно је на интензивној нези, 24 сата под лекарским надзором и не може примати никог у посету осим породице. Он не може бити идеално, али за своје године и тренутну ситуацију добро се држи. Покушава лепо да говори и гледа оним окицама. Верујемо да ће остати овако. Хвала вам много што сте позвали и што се интересујете за Бату, то му заиста много значи", љубазно је рекла Јелена.

Извор: Курир

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

семберац

07.05.2016 17:22

Бато,препоручујем вам најбоље вино,оно брзо враћа енергију! Има ЧОВЕК осећај.ВИНО, МИСЛИМ ДА ЈЕ ШВАЈЦАРАЦ; НОСИ НАЗИВ,ЗЕИX,БРЕЗ РЕЗАЊА.НАЗДРАВЈЕ ЦАРЕ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Босанчеро

07.05.2016 17:38

Не дај се легендо!

ОДГОВОРИТЕ