Biću dobro, samo mi dajte crnog vina!

Legendarni Valter preko ćerke Jelene, koja je juče doputovala s Kube, poručio da se bolje oseća i tražio da mu se donese omiljeno piće.

Srbija 07.05.2016 | 21:59
Biću dobro, samo mi dajte crnog vina!

Velimir Bata Živojinović (82), koji se i dalje nalazi na odeljenju intenzivne nege u bolnici „Sveti Sava“, gde je primljen na Veliki petak zbog pogoršanog zdravstvenog stanja, oseća se bolje. Iako se do pre dva dana mučio da progovori, slavni glumac počeo je da komunicira sa svojim najmilijima.

Njegova ćerka Jelena Živojinović juče je doputovala s Kube i odmah je otišla bolesnom ocu u posetu. Kad smo je pozvali, prenela mu je pozdrave redakcije Kurira, nakon čega se, kako nam je rekla, čuveni Valter osmehnuo i poručio da mu je bolje.

"Dobiću ja i ovu bitku. Ne dam se! Bolje se osećam, samo mi dajte čašu crnog vina", poručio je najpoznatiji glumac s naših prostora.

Batina ćerka došla je u Beograd da bude uz svog oca jer je svesna da mu je podrška porodice sad najpotrebnija.

"Tati je mnogo bolje, lepo komunicira s nama. Lekari kažu da je njegovo zdravstveno stanje stabilno, i to su najnovije informacije. Trenutno je na intenzivnoj nezi, 24 sata pod lekarskim nadzorom i ne može primati nikog u posetu osim porodice. On ne može biti idealno, ali za svoje godine i trenutnu situaciju dobro se drži. Pokušava lepo da govori i gleda onim okicama. Verujemo da će ostati ovako. Hvala vam mnogo što ste pozvali i što se interesujete za Batu, to mu zaista mnogo znači", ljubazno je rekla Jelena.

Izvor: Kurir

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

semberac

07.05.2016 17:22

Bato,preporučujem vam najbolje vino,ono brzo vraća energiju! Ima ČOVEK osećaj.VINO, MISLIM DA JE ŠVAJCARAC; NOSI NAZIV,ZEIX,BREZ REZANJA.NAZDRAVJE CARE.

ODGOVORITE
Name

Bosančero

07.05.2016 17:38

Ne daj se legendo!

ODGOVORITE