Муслину помажу Гуренко и Радиша Илић! Звао је и Видића!

Нови селектор довео људе од поверења у стручни штаб, а жеља му је да са њим ради и Немања Видић.

Фудбал 07.05.2016 | 17:20
Муслину помажу Гуренко и Радиша Илић! Звао је и Видића!

Славољуб Муслин окупља људе од поверења.

Нови селектор репрезентације Србије који ће "орлове" покушати да поведе на Светско првенство 2018. године у Русију, довео је и прва "појачања" у стручни штаб, који ће већ за две недеље почети да ради са репрезентативцима који се окупљају у Старој Пазови уочи пријатељских мечева.

За првог тренера у стручном штабу он је одабрао Белоруса Сергеја Гуренка, кога је тренирао док је водио Локомотиву из Москве, а ради се о стручњаку са којим је сарађивао и у претходна три клуба - Стандарду из Лијежа, Амкару из Перма и Краснодару.

Имао је богату играчку каријеру пошто је осим за Локомотиву играо и за Рому, Парму и Сарагосу, а одиграо је и 80 утакмица за репрезентацију Белорусије.

Осим њега новост у стручном штабу је и Радиша Илић, који ће, наравно, бити задужен за голмане.

Али то није све...

Жеља Славољуба Муслина је и "свеже пензионисани" Немања Видић, који је изразио жељу да у будућности постане тренер. Муслин му је понудио сарадњу...

"Желим га у свом стручном штабу, али он има друге планове. Захвалио се на позиву, а видећемо шта ће се догодити у будућности јер би он много значио репрезентацији", рекао је он за "Курир".

Србија већ 25. маја игра са Кипром у Ужицу, 31. маја са Израелом у Новом Саду, а 5. јуна са Русијом у Монаку.

Извор: Мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар