Muslinu pomažu Gurenko i Radiša Ilić! Zvao je i Vidića!

Novi selektor doveo ljude od poverenja u stručni štab, a želja mu je da sa njim radi i Nemanja Vidić.

Fudbal 07.05.2016 | 17:20
Muslinu pomažu Gurenko i Radiša Ilić! Zvao je i Vidića!

Slavoljub Muslin okuplja ljude od poverenja.

Novi selektor reprezentacije Srbije koji će "orlove" pokušati da povede na Svetsko prvenstvo 2018. godine u Rusiju, doveo je i prva "pojačanja" u stručni štab, koji će već za dve nedelje početi da radi sa reprezentativcima koji se okupljaju u Staroj Pazovi uoči prijateljskih mečeva.

Za prvog trenera u stručnom štabu on je odabrao Belorusa Sergeja Gurenka, koga je trenirao dok je vodio Lokomotivu iz Moskve, a radi se o stručnjaku sa kojim je sarađivao i u prethodna tri kluba - Standardu iz Liježa, Amkaru iz Perma i Krasnodaru.

Imao je bogatu igračku karijeru pošto je osim za Lokomotivu igrao i za Romu, Parmu i Saragosu, a odigrao je i 80 utakmica za reprezentaciju Belorusije.

Osim njega novost u stručnom štabu je i Radiša Ilić, koji će, naravno, biti zadužen za golmane.

Ali to nije sve...

Želja Slavoljuba Muslina je i "sveže penzionisani" Nemanja Vidić, koji je izrazio želju da u budućnosti postane trener. Muslin mu je ponudio saradnju...

"Želim ga u svom stručnom štabu, ali on ima druge planove. Zahvalio se na pozivu, a videćemo šta će se dogoditi u budućnosti jer bi on mnogo značio reprezentaciji", rekao je on za "Kurir".

Srbija već 25. maja igra sa Kiprom u Užicu, 31. maja sa Izraelom u Novom Sadu, a 5. juna sa Rusijom u Monaku.

Izvor: Mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar