У добром расположењу Радник дочекује Борац

Радник ће у претпоследњем колу Премијер лиге БиХ пред домаћом публиком дочекати Борац, коме су бодови пријеко потребни у борби за опстанак. У састав Радника након одрађених жутих картона у тим се враћа стуб одбране Самир Мемишевић, док у саставу неће бити Дине Беширевића, те Аднана Шећеровића који одрађују суспензују од три жута картона.

Република Српска 07.05.2016 | 12:20
У добром расположењу Радник дочекује Борац

"Немамо пуно размишљања и дубље анализе, долази нам Борац који се бори за опстанак. Ја вјерујем да ћемо ми свој посао поштено одрадити. Они играчи који истрче на терен даће све од себе да последњу утакмицу пред својим навијачима у првенству заврше побједом. Иза нас је немилосрдна сезона као никада до сада, а ова утакмица са Борцем долази у незгодан час, јер ми одмах у сриједу играмо прву финалну утакмицу против Слободе у Тузли, али шта се ту може. Морамо вјеровати у успех и из ове утакмице изаћи са још већим искуством", рекао је тренер Радника, Славко Петровић.

Најискуснији у редовима плавих Асмир Авдукић, који је некада бранио боје Борца, свјестан је ситуације у којој се његов бивши клуб налази, али сматра да је Радник доста квалитетнија екипа, па ће у овај сусрет ући доста растерећенији у односу на Бањалучане.

"Ово је за Борац утакмица бити или не бити, док смо с друге стране ми окренути финалној утакмици наредне сриједе и двомечу против Слободе. Наравно, ми у ову утакмицу улазимо са доста оптимизма, јер нам долази велики клуб, а мотивација не изостаје ниједног тренутка. Квалитетнији смо и настојаћемо да се у последњој утакмици пред крај шампионата представимо у што бољем свијетлу, те да се од наше вијерне публике опростимо достојанствено", тврди искусни голман Асмир Авдукић.

Утакмица у Бијељини почиње у 17:00 часова.

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

Зоран

07.05.2016 10:45

Напред Борче, Бањалука је уз тебе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Таксират

07.05.2016 16:10

Оцигледно продато. Нема краја играма без граница. Као бива усмјерили се само на финале Купа.

Name

макибл

07.05.2016 12:01

Квота на борац пала на 1.15 ;)

ОДГОВОРИТЕ
Name

Искрено

07.05.2016 12:52

Нисам знао да у Раднику има неколико Босњака у екипи.У сваком слуцају за похвалу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рале

07.05.2016 13:24

Радник добија 2:0 нема од сугерске екипе Борца ниста

ОДГОВОРИТЕ
Name

Истоцно сарајево

07.05.2016 13:55

Иде премија од Славије за брацу семберце

ОДГОВОРИТЕ